LESERINNLEGG:

Rindal Høyre sin logo

Som julekvelden på kjerringa - Ny «Tid til å leve»-logo

Publisert Sist oppdatert

Denne kom like overraskende på oss i Rindal Høyre, som for dere som las dette på Trollheimsporten. Vi har representanter i driftsstyre og kommunestyre, men ny «Tid til å leve»-logo har ikke vært oppe som sak. Vi er ikke imot endringer eller fornying, men er konsekvensene tenkt over? 

Er lag og organisasjoner, da spesielt idrettslag, som er flinke til å bruke logoen involvert? Hva med næringslivet, som vi ser på som en meget viktig samarbeidspartner, har de vært med i denne prosessen? Hva med alt av markedsføringsmateriell som allerede er utarbeidet og brukt mye penger på? 

Vi har absolutt ikke registrert noe negativt og gammeldags med den gamle logo’en. Har derimot opplevd at «Rindal» stort på ryggen har skapt samhold og stolthet. 

Vi i Rindal Høyre arbeider for at at de lovpålagte oppgavene blir prioritert og satt i fokus. Det er tøft for en del etater å opprettholde forventet drift ved stadig nedskjæringer og stram budsjettstyring. All honør til «dere på gulvet» som drifter det offentlige tjeneste tilbudet i Rindal kommune. 

Vår oppfatning er at skal vi lykkes må vi dra lasset sammen. 

Rindal Høyre

Powered by Labrador CMS