LESERINNLEGG:

Hva kan det forventes av ReMidt?

ReMidt har ikke vert så flinke de to siste ukene. Mer spesifikt i Øvre rønningsvegen i Surnadal. De bruker vær og føreforhold som unnskyldning for å ikke gjøre jobben de har betalt for. Hvis det er utsatte plasser som er vanskelige burde ikke selskapet ha et overordnet ansvar for å ha utstyr til å løse utfordringene de får ved dårligere føre å vær forhold som oppstår.

Er veldig bekymret for at det er blitt lettvint å legge ansvaret over på hustanden å frakte dunker og søppel til hovedveien. Noe som hustanden ikke får kompensert i lavere renovasjonsavgift. Her bor det både eldre å syke folk som ikke har mulighet til å gjøre som ReMidt ber om. Tenker dette er noe som bør belyses og settes et spørsmålstegn ved.

Kommunen skulle også ha kjent sin besøkelsestid og kansje ikke bare sendt fra seg ansvaret til den enkelte men tatt kontakt med ReMidt og lagt press på de med eventuelle dag bøter osv for jobb ikke utført. Er vel lovpålagt også renovasjon. Er det noen andre som å sitter igjen med den opplevelsen av at det er blitt for lettvint å legge skylden over på andre istedenfor å ta ansvar for at jobben en har betalt for blir gjort?

Må også i samme slengen skryte av brøyting og strøing. For veien var upåklagelig den siste uka da ReMidt skulle ha tømt søppelet. Istedenfor å gjøre det ventet de på et langt værre føre og lagde mye unødvendige vanskeligheter for hustander i "biskenbyen".

Med vennlig hilsen Stig Hermann Rodal.

Powered by Labrador CMS