LESERINNLEGG:

Stengt svømmehall

Publisert Sist oppdatert

Surnadal Kommune legger fram et budsjettforslag med 6 mill. i overskudd. Vi ser i budsjettet at det er gjort betydelige økonomiske kutt. Det er nå slik at vi kan ikke bruke mer penger enn vi får inn. Det har vi gjort gjennom mange år. Grepene skulle ha startet for mange år siden. Når vi hadde et disposisjonsfond med mange mill. var det lettere å bruke sparepengene enn å finne andre grep for å komme i mål med budsjettet. No er det snart slutt på sparepengene (diposisjonsfondet) og da må vi kutte i driftsbudsjettet. Det er ikke så artig å være politiker bestandig når vi hvert år skal skjære ned til beinet på tilbudene til innbyggerne.

I budsjettforslaget er et av sparetiltakene er å stenge svømmehallen. Det er Surnadal FrP sterkt imot. F.eks babysvømming på onsdager. Detter er et tilbud vi absolutt må bevare for våre småbarnsfamilier og innbyggere. Mener at dette også vil påvirke tilflyttingen, at vi har et slikt tilbud.

Svømmehallen blir brukt ca 12,5 timer i uka (tirsdag, onsdag og torsdag.) Dette er et godt tilbud for både barn og voksen. Det vil nok komme endringsforslag for å bevare tilbudene i svømmehallen.

Nils Petter Tonning
Leder i Surnadal FrP

Powered by Labrador CMS