Igltjønna skistadion:

God oppslutning om Rindal Langrennscross Teamsprint

Publisert Sist oppdatert

Lørdag arrangerte Rindal IL langrennscross teamsprint for aller første gang på Igltjønna skistadion. Med god oppslutning fra de nærmeste klubbene ble det et vellykket arrangement, og selv om det var litt kaldt i lufta så var det veldig fine forhold i løypa.

Rindal Langrennscross Teamsprint har sitt utspring fra Rindals-Troll-stafetten som ble arrangert fra 2004 til 2017, og Rindal Langrennscross som ble arrangert fra 2017 til 2022. Disse arrangementene har vært en sportslig suksess, med veldig gode tilbakemeldinger fra deltagere og andre involverte.

Parstafetten ble arrangert i fristil, med klasser fra 8 år og oppover, der løperne gikk to etapper hver. Løypa var variert, med noen skileik-elementer, og den var lagt opp slik at publikum kunne se deltakerne nesten hele tida. Laga som deltok var fra Rindal, Surnadal og Orkland.

Skigruppa i Rindal IL ønsker at Rindal Langrennscross Teamsprint skal passe for alle. Hovedmålet er å skape skiglede, mestring og utvikle skiferdigheter for alle nivåer, skriver klubben på sine nettsider.

Resultatliste fra rennet på Rindal IL sin hjemmeside.

Bildeserie:

Powered by Labrador CMS