Pressemelding fra arrangørene av Laksedagene i Surnadal:

Fra Torgdagen under Laksedagene 2019
Fra Torgdagen under Laksedagene 2019

Klart for Laksedager i Surnadal i 2022

Det er bare å holde av datoene 24. og 25. juni 2022 allerede nå. Da blir nemlig Laksedagene i Surnadal arrangert for andre gang.

Laksedagene er et samarbeid mellom flere lokale aktører, som ønsker å bidra til økt aktivitet, liv og stemning i Surnadal den aktuelle helga.

Allerede nå er det klart at SpareBank 1 Nordmøre og Surnadal kommune arrangerer torgdag lørdag 25. juni. I 2022 blir også det populære løpet «Bankmila» arrangert som del av Laksedagene.

– Aktivitet skaper aktivitet, så det passer bra å arrangere Bankmila den lørdagen, sier markedsansvarlig Liv Dalsegg i SpareBank 1 Nordmøre.

Og ikke nok med det: Surnadal Konseptutvikling (SKUV) gjentar suksessen fra 2019 med å arrangere utekonserter både fredag og lørdag.

– Vi gleder oss veldig til å skape nye, gode konsertopplevelser for folk. Det er på høy tid med utekonserter på Skei igjen nå, sier styreleder Øystein Hjelle Bondhus i SKUV.

Som i 2019, vil det være lokale artister som står på SKUV-scena helga etter skoleslutt neste sommer. Hvem det blir, er foreløpig ikke bestemt.

De ulike arrangørene jobber nå med å sy sammen det fullstendige programmet for Laksedagene i Surnadal 2022.

De første Laksedagene, i 2019, ble en stor suksess, med gode besøkstall, og positive tilbakemeldinger både fra tilreisende og sambygdinger. På grunn av koronarestriksjoner og hensyn til gjeldende smittevernregler måtte både 2020- og 2021-utgavene avlyses.

24. og 25. juni 2022, derimot, er det duket for folkefest under Laksedagene i Surnadal!

Powered by Labrador CMS