Gjengen bak «Viva la Vida – det beste fra Coldplay – Lenge leve livet!»

Viva La Vida!

Etter en lang koronapause, har kulturlivet våknet til liv igjen. Surnadal Konseptutvikling (SKUV) feirer livet med å sette opp konserten «Viva la Vida – det beste fra Coldplay – Lenge leve livet!» Fredag er det premiere, og her bør publikum kjenne sin besøkelsestid. Det lokale stjernegalleriet leverer en fenomenal hyllest til det britiske popbandet.

Publisert Sist oppdatert

I beste SKUV-ånd er det en god blanding av rutine og talentfull ungdom på scenen i Storstuå. SKUV løfter frem unge talenter, og denne gangen er det 16 år gamle Ellen Svendsen Fiske og 17 år gamle Hannah Sjøflot Bremer som får sjansen til å vise seg frem. Sammen med rutinerte Toril Moe, Øystein Hjelle Bondhus, Torstein Snekvik og Halvor Drøpping blir det en perfekt kombinasjon.

Halvor Drøpping og dansere fra Nordmøre folkehøgskule

I løpet av de 90 herlige minuttene konserten varer, får publikum servert klassikere fra bandets gjennombrudd rundt tusenårsskiftet, til nyere radiohits. Låter som Yellow, Charlie Brown, The Scientist, In my Place, Trouble, Paradise, Something Just Like This, Everglow, Clocks, Hymn for the Weekend, Fix You og ikke minst Viva La Vida er nok kjent for de fleste. Skulle du likevel ikke gjenkjenne titlene låtene, vil du garantert dra kjensel på melodiene når du hører dem. For dette er låter som blir spilt utallige ganger i uka på ulike radiokanaler i inn- og utland.

Torstein Snekvik betyr show!

Før torsdagens generalprøve forlangte prosjektleder Jense Indergård energi fra alle involverte. Og energi fikk han! Solistene briljerer både alene, i duetter og som korister, og med publikum i salen kommer det berømte taket til å løfte seg. De rutinerte sangerne Hjelle Bondhus, Drøpping, Moe og Snekvik vet vi alltid leverer av ypperste kvalitet. Ekstra artig er det å se og høre ungdommene Hannah Sjøflot Bremer og Ellen Svendsen Fiske. Bremer leverte en god generalprøve, og kan senke skuldrene og bare glede seg til helgas tre konserter. Svendsen Fiske har slitt med sår hals, og valgte å spare stemmen til det virkelig gjelder. Vi har hørt Ellen på scenen flere ganger tidligere, og vet at det bor en stor stemme i 16-åringen. Jentene skal synge duett på låten «Trouble», og det kan fort bli et av høydepunktene på konserten.

Bandet, anført av musikalsk leder Brage Kristian Einum, har kvalitet i alle ledd. Her snakker vi skyhøyt nivå av nevnte Einum, Rolf Paulsen, Erkki Morten Klami, Ola Langli, Olav Negård Tørset, og Sondre Skogseth.

Konserten blir krydret av flotte innslag av flinke dansere fra KIN Dansekompani (Marte Dahl Andreassen, Sandra Strand, Anne Marie Hamnes Høvik, Iselin Bøklepp, Hedda Margly Krangnes-Edvardsen, Kaja Kvande og Elida Sofie Fiske) og fra Nordmøre folkehøgskule.

«Viva La Vida» har premiere fredag kveld, med to påfølgende forestillinger lørdag kl 17 og 20. Det er fortsatt ledige billetter.

Allerede 10.desember er det ny konsert i regi av SKUV. For fjerde gang står «Merry Fu**ing Christmas» på programmet i Surnadal kulturhus.

SE BILDESERIE:

Halvor Drøpping
Øystein Hjelle Bondhus
Rolf Paulsen
Halvor Drøpping og Hanna Sjøflot Bremer
Marte Dahl Andreassen
Toril Moe
Toril Moe
Halvor Drøpping og dansere fra NoFo
Halvor Drøpping
Halvor Drøpping
Øystein Hjelle Bondhus
Øystein Hjelle Bondhus
Toril Moe og Øystein Hjelle Bondhus
Toril Moe, Øystein Hjelle Bondhus og dansere
Solistene
Torstein Snekvik
Hanna Sjøflot Bremer
Solistene
Øystein Hjelle Bondhus
Powered by Labrador CMS