PRESSEMELDING FRA SKUV:

En scene med et band og en kvinnelig vokalist. Foran scenen står mange unge tilskuere
Ungdomsbandet DeSign under fredagskonserten i 2022

Ingen utekonserter i juni

Det blir ingen utekonserter på Skei i SKUV-regi i «laksehelga» i 2023.

Vi ser med stor glede tilbake på konsertene i 2019 og 2022, og vil rette en stor takk til alle som bidro til å skape folkefest under konsertene våre.

En stor takk også til alle sponsorer, samarbeidspartnere og frivillige, som gjorde det mulig for oss å gjennomføre.

Etter en lang og vanskelig vurdering har styret kommet til at vi ikke arrangerer utekonserter - eller Surnadal Dansecamp - i år. Det har ligget i kortene en stund, men vi har i det lengste holdt muligheten for å arrangere på relativt kort varsel åpen.

Når vi nå velger å ikke gjøre det, er det av flere grunner. For det første ligger det ekstremt mange frivillige dugnadstimer bak et så stort arrangement, og når vi nå har kjøpt Trudvang, ønsker vi å bruke majoriteten av dugnadstimene våre på vår nye storstue på Øra.

For det andre viste det seg i fjor utfordrende å få konsertene til å bære seg, rent økonomisk. Dette til tross for strålende vær og gode bidrag fra generalsponsor SpareBank 1 Nordmøre, Surnadal kommune og resten av det lokale næringslivet.

Komiteen for Torgdagen, som har vært arrangert av SpareBank 1 Nordmøre og Surnadal kommune, bekrefter samtidig at de velger å kaste inn håndkledet etter noen års forsøk. Grunnen er at arrangementet er svært arbeidskrevende, kombinert med at interessen rundt Torgdagen dessverre ikke har vært stor nok.

Mennesker går oppover en gate hvor det er flere stand og fargerike flagg henger over gata
Torgdagen 2022

Dermed blir det ikke Laksedager i Surnadal 2023, men Bankmila går som planlagt søndag 25. mai. Arrangør SpareBank 1 Nordmøre understreker at det blir mulighet for å kjøpe seg kaffe og bakels med mer ved startområdet under arrangementet.

Samtidig som vi nå bekrefter at det ikke blir utekonserter i SKUV-regi denne sommeren, vil vi understreke at vi ikke utelukker at det kan bli aktuelt for oss å gjennomføre denne typen konserter senere.

Vi kommer snart tilbake med spennende nyheter om kommende SKUV-arrangementer.

For styret i Surnadal Kulturutvikling (SKUV)

Øystein Hjelle Bondhus, styreleder.

Powered by Labrador CMS