Mann og dame foran foss i regnklær
Marco og Brygida D’Aprile

Marco og Brygida blir nye bestyrere på Aursjøhytta

KNT sin turisthytte Aursjøhytta får nye bestyrere fra sesongen 2024. Dette skriver Kristiansund og Nordmøre Turistforening i en pressemelding tirsdag.

KNT sin turisthytte Aursjøhytta får nye bestyrere fra sesongen 2024. Det er Marco og Brygida D’Aprile som blir bestyrerpar i år.

Marco og Brygida ser fram til å overta som vertskap i den kjente hytta i Sunndal. De har lenge drømt om å få en mulighet som dette. 

– Vi gleder oss til å ta imot sultne fjellturister i disse vakre omgivelsene, sier ekteparet.

Aursjøhytta

Aursjøhytta ligger langs den populære turistveien Aursjøveien som går mellom Eikesdal og Sunndal. Hytta ligger som et bindeledd mellom Sunndalsfjella, Romsdalsfjella og Tafjordfjella og er ypperlig for turister både til fots og på hjul. Området byr på fine turer og mulighet for fisking.

Åpner med betjening sankthansaften

Ilddåpen for det nye bestyrerparet blir sankthansaften. Da skal de ha full drift på hytta gjennom sommeren og frem til 31. august.

- Vi er veldig glade i livet til fjells. Jeg kommer fra et fjellområde i Italia, så jeg er født og oppvokst i fjellet. Brygida, som er fra Polen, vokste opp i et flatt land, men har blitt veldig glad i fjell og friluftsliv på de 11 årene vi har levd sammen. 

- Vi kjenner godt til den opplevelsen av å få noe varmt og velsmakende etter en lang fjelltur, og derfor skal vi gjøre vårt beste for å gjøre sommerturistene fornøyde.

Godt humør og dedikerte mennesker

Daglig leder i KNT, Siri Hollingsæter Stene, er svært takknemlig for at Marco og Brygida har takket ja til å være bestyrere på Aursjøhytta. Hun har stor tro på at sommeren vil by på finvær og mange fornøyde turister.

- Marco og Brygida er svært imøtekommende, har godt humør og en rik erfaring som passer godt for å drive hytta. De er dedikerte folk som jeg er helt sikker på vil gi alle gjestene gode opplevelser, sier Stene.

Powered by Labrador CMS