Rindal kommune melder:

Ti positive koronatester i Rindal den siste uka

Informasjon om koronasituasjonen fra Rindal kommune 17.12.21

Smittesituasjonen

Det er registrert til sammen 10 positive koronatester i Rindal de siste sju dagene. Det er så langt registrert tre adskilte smitteklynger, uavhengige av hverandre. Tidlig testing og karantenesetting gjør at faren for smitte utover de aktuelle familiene er redusert.

Vaksinering

I går, torsdag ble det satt over to hundre vaksinedoser på Helsetunet i Rindal. 759 personer er vaksinert med tredje dose. Det er så langt i pandemien satt 4042 vaksinedoser av helsepersonell i Rindal kommune.

– De aller fleste over 45 år får tilbud om tredje vaksinedose innen første uka i januar, og vi er dermed i rute med at alle over 45 år skal få tilbud om tredje vaksinedose innen midten av januar. Det er gledelig at uvaksinerte nå tar kontakt for å ta første vaksinedose, sier kommuneoverlege Mari Wold.


Koronaeposten

Om noen ønsker å ta første eller andre dose med koronavaksine, oppfordres de til å melde seg med kontaktopplysninger på koronaeposten: [email protected]

Smittevernereglene

Alle oppfordres til å følge smittevernreglene og til å redusere antall nærkontakter, slik at vi kan redusere faren for smittespredning inn mot jula.

Mons Otnes
Kommunedirektør


Informasjon fra Rindal kommune sin hjemmeside.

Powered by Labrador CMS