ANNONSE:

Plakat med påskekyllinger og logoen til Kårvatn fjellutstyr

Tidenes påskesalg hos Kårvatn fjellutstyr

Kårvatn Fjellutstyr er i gang med tidenes påskesalg, som også skal markere ein milepæl for butikken som i år fyller 31 år. Plana var å markere 30-årsjubileum i fjor, men covidpandemien sette egentleg ein stoppar for det.

– Men no skal vi iallfall markere 31-årsjubileum, og da blir ein ekstra prosent i avslag ettersom meir eller mindre heile butikken i dagane fram mot påske går for 31% avslag, seier Gudmund Kårvatn, som er gründeren som starta butikken på låven.

Butikken starta bokstaveleg talt på låven for 31 år sia – sjølv om butikken starta i det små, så har den vokst seg større for kvart år og etter kvart måtte det ny butikk til – der butikken held til i dag – det er også butikken på låven. Det er nemleg ein gammel låve som vart flytta frå Oppdal til Kårvatn, der den passar inn i det spesielle tunet som vi kjenner så godt.

No ønsker Gudmund å markere jubileet med TIDENES PÅSKE- OG JUBILEUMSSALG PÅ KÅRVATN, så dersom du klikkar på linken her så får du opp jubileumskatalog, det alle tilbuda er samla mellom to permar i den digitale katalogen.

Opningstider fram til påske:
Fredag 31. mars 10:00 – 16:00
Laurdag 1. april, måndag 3. april, tysdag 4. april og onsdag 5. april 10:00 – 16:00

Les meir om påskesalget på todalen.no

Powered by Labrador CMS