ANNONSE:

Julemarked, Rindalstorget

Jul i Rindal

Det blir Nisjebutikkens dag, julemarked og Jul i Rindal i år også, denne gangen forhåpentligvis med mindre restriksjoner enn i 2020. Det er med andre ord bare å sette av dagen lørdag 27.november!

Denne dagen er det altså Nisjebutikkens dag, Julemarked rundt omkring i sentrum, Rindal Kunstlag har førjulsutstilling på 3 Venner, og det blir tenning av både julegate og julegrana.

Utstillerne blir spredt rundt omkring på sentrum slik at det blir god plass og vi unngår trengsel.Det blir ca 30 utstillere spredt omkring på sentrum inne på og foran Dalalåven Atelier, inne og ute på Villa Vestheim, og på selve Rindalstorget. I tillegg vil Solgardiner ha åpent.Vi har ikke fått noe snø enda, men jeg tror vi kan garantere julestemning, for her blir det bålpanne, gløgg, bålkaffe, og salg av alt fra lokale matskatter til kunst og håndverk, husflid, og mye mer.Rindal Kunstlag har sin siste dag av førjulsutstilling med Galleri Mitsel inne på 3 Venner, og kafeen 3 Venner har i den anledning utvidet åpningstiden sin.På Dalalåven Atelier markeres Nisjebutikkens Dag, der har gardsbakeriet Hæmstelt pop up bakeri inne på Dalalåven sammen med Inga, mens du finner Gårdsslakteriet Sylte utenfor. Solgardiner markerer ogå Nisjebutikkens dag og kan friste med masse julevarer.På Villa Vestheim vil du finne Myllåromme som selger julebakst, Apriliadamens Fotogalleri har åpent, tradisjonen tro har Eli også et utvalg varer fra andre lokale aktører.

Musikkkorpset Blæst’n stiller med nisseorkester og kommer til å spille litt rundt omkring på sentrum denne dagen.Alle utstillere har åpent kl 11-16Det blir tenning av julegran og julegate fra kl 16.

Nisjebutikkens dag blir markert i Rindal også i år, dette er en dag vi synes er utrolig viktig!Nisjebutikkens dag er en kampanje som handler om å få oppmerksomhet rundt lokale butikker og verdiskapningen de står for! Dette er fjerde året vi markerer dagen her i Rindal!Nisjebutikkens dag er alltid dagen etter Black Friday. Denne dagen handler om å markere en motstand, eller en motvekt mot kjøpehysteriet som er rundt Black Friday.De lokale aktørene Rindal som er med på dette er:Martin Trønsdal fra Gardsbakeriet Hæmstelt har pop up-bakeri på Dalalåven Atelier denne dagen. En gylden anledning til å sikre seg rykende fersk bakst på sentrum en lørdagUtenfor finner du Gårdsslakteriet Sylte som tilbyr det meste innen kortreist mat av gris.Inga Dalsegg på Dalalåven har fått splitter nye juleprodukter i sin julekolleksjon, med årets nye julemaleri påSolgardiner som også har mange nye julevarer og nå også selger symaskiner

Det blir med andre ord mye å se på, oppleve, høre på, smake på og en super anledning til å sikre seg kortreiste og fine julegaver og noe godt å spise!

Powered by Labrador CMS