iTrollheimen har vunnet Skamrosprisen, Gøran Bolme og Åse Børset
iTrollheimen har vunnet Skamrosprisen, Gøran Bolme og Åse Børset

iTrollheimen vinnere av Skamrosprisen

I dag arrangerte Markedsrådgiverne ST og Orkland næringsforening Markedsdagen 2023. Skamrosprisen ble delt ut, og vinnerne ble iTrollheimen fra Rindal.

Publisert

iTrollheimen, med prosjektet Home of the Trolls, var en av tre finalister til Skamros-prisen som ble delt ut i dag. På Markedsdagen fikk de oppmøtte høre hvordan de tre finalistene har jobbet med kommunikasjon og markedsføring.

Vinnerne fikk en premie verd 75000 kroner i rådgivning levert av Markedsrådgiverne ST.

Åse og Gøran presenterte prosjektet sitt Home of the Trolls
Åse og Gøran presenterte prosjektet sitt Home of the Trolls

Juryformann Malin Øveraas Hovland, sa dette om iTrollheimen da prisen ble delt ut:

«Vinneren, som vi endte opp med, skilte seg litt ut fra resten, i kreativitet og det å tenke utenfor boksen. Årets vinner har brukt utradisjonelle og eksperimentelle metoder for å skap blest om det de driver med, og det har de lykkes med. Etter at de var ferdige med sin presentasjon så satt vi i juryen igjen mer forvirra og mer nysgjerrig enn før vi hørte casen, og det er et tegn på at vinneren har lykkes, da det å skape mystikk og forundring er en bevisst strategi i PR-arbeidet til årets vinner.»

Åse Børset i iTrollheimen er veldig glad for prisen hun mottok i dag.

– Veldig gøy at vi kan begynne å fortelle om hva prosjektet vårt handler om, og få vise oss fram utenfor Rindal. Prisen og premien kommer godt med i arbeidet vi skal gjøre framover, og mot lanseringa vi skal ha i sommer.

– Prisen betyr at vi har gjort noe rett, sjøl om vi ikke er proffer innenfor markedsføring og kommunikasjon, sier Åse Børset.

Skamrosprisen 2023
Skamrosprisen 2023

..

Powered by Labrador CMS