Pressemelding fra SuSu - kommunalt oppgavefellesskap for næringsarbeid

Harald Bredesen og Kim Stian Bråstad under SuSu sin karrieredag høsten 2019.
Harald Bredesen og Kim Stian Bråstad under SuSu sin karrieredag høsten 2019.

Gratis kontorplass til gründere i Sunndal og Surnadal

SuSu – kommunalt oppgavefellesskap for næringsarbeid ønsker å tilby gratis kontorplass til gründere i Surnadal og Sunndal

– Gjennom prosjektet «Etablering og vekst med SuSu» vil gründere i Sunndal og Surnadal ha mulighet til å leie gratis kontorplass i 3 mnd til å jobbe med forretningsideen/bedriften sin. I tillegg inngår det her 40 timer med rådgiving pr bedrift, sier prosjektleder Kim Stian Bråstad i Sunndal Næringsselskap.

– For Sunndal vil dette være Sunndal Næringsselskap og i Surnadal Innveno, som bistår med rådgiving sier Bråstad.

– Lokalene for Sunndal vil være på Næringshuset (Auragata 3) og i Surnadal i Industrivegen 70 hos Innveno, sier næringskonsulent Harald Bredesen.

– Dette tiltaket gir gründerne mulighet til å kunne jobbe godt med forretningsideene og bedriftene sine. Vi håper at det blir flere bedrifter pr lokasjon, da bedriftene har mye verdi av å kunne samarbeide om de ønsker det, sier Bredesen.

Tiltaket kommer igjennom prosjektet «Etablering og vekst med SuSu», som er finansiert igjennom Møre og Romsdal Fylkeskommune og SuSu-kommunalt oppgavefelleskap for næringsarbeid.

– Dette er en unik mulighet som vi håper at flest mulig gründere/bedrifter vil benytte seg av, sier prosjektleder Bråstad.

– Det er for de som er i en startfase, og brenner for å ta forretningsideen eller bedriften sin videre, sier næringskonsulent Bredesen.

Smittevernstiltak er selvsagt ivaretatt.

Tror du dette høres ut som noe for deg, ta kontakt med Kim Stian Bråstad eller Harald Bredesen.

Powered by Labrador CMS