Pressemelding fra SuSu - kommunalt oppgavefellesskap for næringsarbeid

Harald Bredesen og Kim Stian Bråstad under SuSu sin karrieredag høsten 2019.<strong></strong>
Harald Bredesen og Kim Stian Bråstad under SuSu sin karrieredag høsten 2019.

Gratis kontorplass til gründere i Sunndal og Surnadal

SuSu – kommunalt oppgavefellesskap for næringsarbeid ønsker å tilby gratis kontorplass til gründere i Surnadal og Sunndal

– Gjennom prosjektet «Etablering og vekst med SuSu» vil gründere i Sunndal og Surnadal ha mulighet til å leie gratis kontorplass i 3 mnd til å jobbe med forretningsideen/bedriften sin. I tillegg inngår det her 40 timer med rådgiving pr bedrift, sier prosjektleder Kim Stian Bråstad i Sunndal Næringsselskap.

– For Sunndal vil dette være Sunndal Næringsselskap og i Surnadal Innveno, som bistår med rådgiving sier Bråstad.

– Lokalene for Sunndal vil være på Næringshuset (Auragata 3) og i Surnadal i Industrivegen 70 hos Innveno, sier næringskonsulent Harald Bredesen.

– Dette tiltaket gir gründerne mulighet til å kunne jobbe godt med forretningsideene og bedriftene sine. Vi håper at det blir flere bedrifter pr lokasjon, da bedriftene har mye verdi av å kunne samarbeide om de ønsker det, sier Bredesen.

Tiltaket kommer igjennom prosjektet «Etablering og vekst med SuSu», som er finansiert igjennom Møre og Romsdal Fylkeskommune og SuSu-kommunalt oppgavefelleskap for næringsarbeid.

– Dette er en unik mulighet som vi håper at flest mulig gründere/bedrifter vil benytte seg av, sier prosjektleder Bråstad.

– Det er for de som er i en startfase, og brenner for å ta forretningsideen eller bedriften sin videre, sier næringskonsulent Bredesen.

Smittevernstiltak er selvsagt ivaretatt.

Tror du dette høres ut som noe for deg, ta kontakt med Kim Stian Bråstad eller Harald Bredesen.