Innveno i vekst, jakter ny daglig leder:

Magne Løfaldli
Magne Løfaldli

Løfaldli: - Overhodet ingen dramatikk i dette

Selv om han gir seg i rollen som daglig leder, har Magne Løfaldli ingen planer om å gi seg med prosjektutviklingsarbeid, som han omtaler som «verdens mest interessante jobb».

Torsdag lyste utviklingsselskapet Innveno i Surnadal ut stilling som daglig leder/prosjektutvikler. Det betyr at Magne Løfaldli, som både er daglig leder og medeier i selskapet, skal over i ny rolle.

Til Trollheimsporten forteller Løfaldli om bakgrunnen for utlysningen:

Det er overhodet ingen dramatikk i dette. Jeg en voksen mann, og varer ikke ut og bort. Alt har en ende, sier han, og fortsetter:

Jeg har ikke tenkt å slutte med arbeidet jeg driver med. Nå får jeg bruke mer tid på det jeg liker aller best, som er aktivt prosjektutviklingsarbeid. Å drive med prosjektutvikling er verdens mest interessante jobb, og jeg vil ikke slutte før jeg blir båret- eller kastet ut, ler Løfaldli.

Tanken bak å lyse ut etter daglig leder nå, er å få til en smidig overgang i god tid før Løfaldli pensjonerer seg.

Det at vi nå lyser ut denne jobben relativt lang tid før jeg skal gi meg, handler om at vi, selv om vi ikke driver noen stor virksomhet, driver en ganske spesiell virksomhet. Vi vil sikre en smidig overgang, sier han.

Den avtroppende daglige lederen fikk i fjor høst kritikk fra kommunedirektør Knut Haugen i Surnadal kommune, etter at de arrangerte et møte om autonome ferjer i forkant av kommunestyrets behandling av kommunedelplanen for Todalsfjordprosjektet.

Løfaldli er klar og tydelig på at det at han nå gir seg som daglig leder i Innveno, ikke har noen som helst sammenheng med den saken.

Nei, det har ingen ting med det å gjøre. Ikke i nærheten. Det handler om at vi er i så god utvikling at vi trenger folk. Vi er nedlesset i interessant arbeid, så det ligger en utvidelse i dette, sier han.

Powered by Labrador CMS