TV-aksjonen 2023

Småtrinnet ved Rindal Skole underholdt med musikk og dans

Innsamling til Redd Barna sin TV-aksjon på Rindal Skole

Samlet inn over 40 000.- kroner på et par timer torsdag formiddag.

Mellom 200 og 250 foreldre, søsken, besteforeldre og andre pårørende tok turen innom Rindal Skole på torsdag, da barnetrinnet arrangerte aktiviteter med innsamling til Redd Barna TV aksjonen «La barn leve i fred». 

TV-aksjonen er for å hjelpe barn som er lammet av krig og konflikt. Pengene som samles inn skal fordeles mellom prosjekter i Ukraina, Syria, Bangladesh, Sør-Sudan, Den dominikanske republikken Kongo og Norge. I Norge skal skal pengene hjelpe barn som har flyktet fra krig og konflikt.

Småtrinnet ved Rindal Skole underholdt på skoleplassen

Aktiviteten startet ute i skolegården hvor småtrinnet, ca 80 i tallet, fremførte bla. «BlimE» dansen og «Stopp, ikke mobb» for alle fremmøte.

Deretter inviterte mellomtrinnet til kaffe og kakesalg, loddsalg, quiz, lykkehjul og andre lynlotteri i «rødskolen»

Lykkehjulet var populært
Det ble raskt folksomt i kaféen

- Kakene er bakt av elevene selv i mat og helse timene, og ansvar for gjennomføring har vært fordelt på eleven selv, sier Sondre Løfald Bjørnstad, lærer ved Rindal Skole. 

Klassene har ansvar for hvert sitt område. 5. klasse har ansvar for loddsalget, 6. klasse for lynlotteri og 7. klasse for kaféen.

Lynlotteri
For de som ønsket var det mulighet for Kahoot Quiz
Ivrige loddselgere

Undervisningsinspektør Mette Skjølsvold Aasen kunne fredag formiddag informere om at det kom inn ca 41500 .- kroner på de to timene arrangementet  varte. Rindal Skole er veldig fornøyde med å kunne gi et såpass stort bidrag til tv-aksjonen og Redd Barna. 

Se video her: 

Powered by Labrador CMS