Fjordhest-NM på Øysand

Åpningsseremonien av Fjordhest-NM 2023!

Et vellykket fjordhest-NM på Øysand

Trollheimen ride og kjørelag og Indre Nordmør Fjordhestlag har sammen med Trøndelag fjordhestlag og Trøndelag hestesportklubb på Stall Øysand har arrangert fjordhest-NM 3-8 juli. 2023.

Publisert Sist oppdatert

Gøy, slitsom og vellykket uke oppsumerte stevneleder Gro G. Løfaldli arrangementet på Øysand! Det var over 200 enkeltstarter i løpet av uka, 75 ekvipasjer og 60 hester. Deltakere fra Tana i nord til Haugesund i sør. Spennende å arrangere på et anlegg som ikke var vårt, forteller Gro! Arrangementet gikk bortimot knirkefritt med god hestevelferd og hvor alle hjalp hverandre.

Utrolig flotte sløyfer for blant annet NM-vinnerne!

Lokale deltakere og resultater

Det var tre lokale deltakere som deltok i ulike klasser under årets fjordhest-NM.

Silje Mari Otterlei Husby deltok med sin Åsbøs Embla, som fikk sløyfe for årets eldste deltaker. Embla er hele 27 år og deltok i LC:3 og LB:5 dressurridning tirsdag 4.juli.

Silje Mari Otterlei Husby med hesten Åsbøs Embla fikk sløyfe for årets eldste deltaker!

Lene Søyseth lånte seg fjordingen Alfen på 4 år og startet klassene dressurridning( LC:3) , dressurkjøring utdanningsklasse (2.plass) og presisjonskjøring.

Lene Søyseth og Alfen under presisjonskjøring.

Anne Marit Løfaldli med sin Brekke Solan startet kjøreklassen Lett som en del av DMP (dressur, maraton og presisjon). I sammendraget fikk de med seg en 2.plass!

Anne Marit Løfaldli og Brekke Solan med sine sløyfer!

Sponserer

Hovedsponsor for arrangementet var Sparebank 1 Nordmøre. Flere andre lokale sponsere har bidratt med premier, hindre og andre ting. Røv Mølle, Talgø, Rindal Sparebank, Rindal Bil og Landbrukssenter, Surnadal veterinærpraksis, Veterinær Anders Sæther Moen og Trollheimen Klauvservice.

Sponsorene for Fjordhest-NM!

RBL hadde fått sitt eget maraton-hinder under torsdagens kjøregren.

RBL-hinderet med Anne Marit Løfaldli, Brekke Solan og groom Lars Andreas Kirkholt.

Også Talgø fikk et hinder med MøreRoyal bygd helt fra grunnen på stevneplassen!

Talgø-hinderet bygd helt fra grunnen!

Hyller sponsorene og de frivillige!

Stevneleder Gro hyller de frivillige som har hjulpet til gjennom hele uka. Overdommer sa at det var et meget kompetent mannskap! Hun ønsker også å takke sponserene! Hovedsponsor Sparebank 1 Nordmøre støttet arrangementet og klasser. Under avslutningsseremonioen var Hans Mellemsæter fra banken med å delte ut premier. Veterinærene Anders Sæther Moen og Vigdis Sæther Moen Burger fungerte som stevneveterinærer under NM.

Powered by Labrador CMS