ANNONSE:

Et gammelt traug med poteter

Potetferie og potetnattvore på Rindal skimuseum - forhåndssbestilling av billetter til potetnattvore

FAMILIEDAG: Potetferie 10. oktober

Velkommen til potetferie på Rindal skimuseum i skolens høstferie tirsdag 10. oktober 1200-1500. - Vi trykker med potet på handlenett og steker potetkake på takke. Potetløp og andre morsomme aktiviteter for store og små på museumstunet. Gratis for barn som kun skal være med på aktiviteter på tunet. 100 kr for barn som skal være med på potettrykk - du får med bærenett hjem. 100 kr for voksne - inkluderer potetkak og kaffe.

Noen som steker potetlefser på takke.

TEMAKVELD: Potetnatvore og potetkåseri 11. oktober

Rindal Skimuseum inviterer til potetnattvore med kåseri i potetferien onsdag 11. oktober kl. 19.00

Velkommen til høstens vakreste eventyr og en hyllest til poteten når Rindal skimuseum med venneforeninga inviterer til potetnatvore med tradisjonelt tilbehør, av nyplukka potet fra museets egen potetåker som elever ved Rindal skole har hjulpet oss å sette og ta opp. Bodil Børset kåserer om "Den meget nyttige Jord-Frugt Potatos, den makeløse frukt, så god at det sannsynligvis må være giftig". Velkommen til en munter kveld med historier om potet og prediken gjennom litterære eksempler fra Hertzberg, Hamsun og Niemi.

Pris: Kr 200 inkludert billett til museet. Det er øvre begrensning på antall plasser på potetnatvore på 50 personer så vi anbefaler å være tidlig ute og sikre seg plass ved å forhåndskjøpe billett her: Potetnattvore 2023 | MUSEENE I SØR-TRØNDELAG AS (duell.no)

Det vil også i år bli mulighet til å bestille seg potetlemse fra Rindal skimuseums venneforening, dette blir annonsert senere.

Ei bøtte med nyplukkede poteter
Powered by Labrador CMS