Magic of Joy passerer målstreken først, og sikrer seg seieren i fjerde løp på Leangen mandag kveld.

Seier til Magic of Joy

Spurtet forbi Panama Rags på oppløpet og vant løp fire på Leangen mandag kveld.

Publisert

På Leangen mandag kveld ble det seier til Magic of joy.

4-åringen, som er eid og trent av Irene Løfaldli, gjorde et veldig sterkt løp og vant på tiden 1,15,9. Arve Sjoner gjorde som vanlig en god jobb som kusk.

Magic of Joy med nummer seks.

Første 500m gikk etter 1,08,5, det er det ikke ofte vi ser på Leangen.

Stallkamerat Danny Delight startet også, og ble nr 7 - den satt innestengt mot mål med krefter spart. Per Einar Sørmo kjørte her.

Nils Stokke sine hester har hatt fri i sommer og kost seg på beite. Men han har nok trent godt i høst, for begge gikk fine løp i går.

Odins Blessa spurta fort inn til 6. plass på tiden 1,27,6, mens Stormare gikk inn til 3. plass på ny rekord 1,28,2. Den satt innestengt bak vinneren med krefter spart. Det blir spennende med den hesten framover. Karl Ove Nordtømme kjørte begge hestene til Nils.

Søndag var Rappnor til start i Årjæng i Sverige. Hesten til Lene Søyset gjorde, som vanlig, et godt løp, og kom på 4. plass. Ole Johan Østre er både kusk og trener her.