to mennesker og en hest i en stall
Eir med eier Astrid Nyberg og stallmann Petter Baalsrud.

Gode trav-prestasjoner

Publisert

Forrige tirsdag var reisevante Søyset Norah på tur til Biri Travbane, der hun møtte de beste av landets 4- og 5-årige hopper. Tross knallhard motstand klarte hun 6. plass for kusk Ole Johan Østre. Tiden ble ny rekord på 1.28.8, og det over 2600 meter med voltestart. En sterk prestasjon.

Så var det kjøring på Varig Orkla Arena mandag kveld. Der gjorde 4-årige Madonna JL et sterkt løp. Det har vært litt mye galopp på den merra, og hun vil ofte litt for mye. Denne gangen styrte Atle Eggan henne inn til 4. plass på 1.35.3. Det var veldig fortjent for eierne og trenere Randi og Jon Fiske. 

I samme løp gjorde Eir til Astrid Nyberg nok et fint løp. Hun galopperte og tapte mye fra start, men reparerte fint til 7. plass for kusk Thomas Mjøen

Frøy til Petter og Astrid var igjen i galopphumør, og ble diska for galopp. Bare å ta nye tak.

Søyset Norah startet også nå, denne gang med Lene sjøl som kusk. Kjempa langt fremme da hun ulykksalig galopperte over målstreken. Da blir det disk.

Tipo di Vittoria til Heidi går jevne fine løp hele tida. Denne gang kuska Magne Olsen den inn til 5. plass på ny rekord, 1.14.9. 

Sist ute av våre hester var Spang Anna, som trenes av Lars Ole Harang, hun har ikke starta på 2 år. Så bra ut, men hun ble sliten til slutt.

hest i stall
Tipo di Vittoria etter løpet.
Powered by Labrador CMS