Håndball 5. divisjon:

Beate Holten scorer mål i hjemmekampen mot Ålen tidligere i sesongen

Surnadal/Sunndal tapte borte mot Hovin

Surnadal/Sunndal gikk opp i ledelsen 2 - 0 etter scoringer av Oddrun Husby og Line Indergård, men hjemmelaget Hovin kom sterkt tilbake og ledet for første gang i kampen på stillingen 4 - 3. Til pause var avstanden økt til tre mål.

Surnadal/Sunndal kom også best i gang etter pause, scoret tre kjappe mål og utlignet til 10 - 10. De neste fire målene var det hjemmelaget som stod for, og de festet grep om kampen. Surnadal/Sunndal, som i denne kampen utelukkende bestod av surnadalinger, var bare to mål bak på stillingen 15 - 13, men hjemmelaget hadde et ekstra gir på lager og vant til slutt med fire mål.

Oddrun Husby med lagets toppscorer med 6 mål.

Samarbeidslaget skal i ilden igjen allerede i morgen, søndag. Da ta de turen til Horghallen for å møte Leik.

Når ni kamper gjenstår ligger Surnadal/Sunndal på 7. plass på tabellen med 12 poeng. Surnadal/Surnadal har spilt færrest kamper av samtlige lag i avdelingen.

Kampfakta Hovin - Surnadal/Sunndal 21 - 17 ( 10 - 7 )