Rindal - Utleira 2

Arkivfoto fra en tidligere kamp mellom Rindal IL og Surnadal IL

Tapte på bortebane

Etter seieren mot Vikhammer i går, reiste rindalingene til Utleirahallen hvor de ble tatt imot av Utleira 2.

Det var rindalingene som dro ifra fra start, og etter 13 spilte minutter ledet gjestene 5-10 over Utleira. Men skuddbom og noen feilpassninger gjorde at hjemmelaget igjen spilte seg inn i kampen. De utnyttet alle feilpassninger til å kjøre kontringer, noe de tjente godt på. Utleira hentet inn hele ledelsen, og til pause hadde hjemmelaget en ett måls ledelse 15-14.

Andre omgang fikk en rolig start for begge lagene. Godt forsvarsspill fra begge lag gjorde at det tok nærmere fire minutter før første ball gikk i nettet, etter en kontring fra rindalingene. Herfra følger lagene hverandre tett. Hjemmelaget står godt i forsvar, mens rindalingene kan takke keeper Maren Halgunset for at ikke Utleira drar fra tidlig i andre omgang. Men midtveis i omgangen sprekker det for Rindal, og etter fire kjappe fra hjemmelaget klarer aldri rindalingene og hente inn ledelsen igjen. Etter 60 minutter må Rindal se seg slått av Utleira 2, og kampen ender 29 - 26 i favør hjemmelaget.

Kampfakta Utleira 2 - Rindal 29 - 26 ( 15 - 14 )