Håndball 3. divisjon

Anja Søyseth, Anders Moe Sæter og Mona Bolme Nonstad (arkivbilde fra 2019)

Søyseth-show da Rindal vant over topplaget fra Levanger

Søndag klarte endelig Rindal å snu en lengre periode med motgang, og tok en etterlengtet seier mot bunnlaget Ogndal/Steinkjer på bortebane.

Torsdag kveld møtte Rindal langt tøffere motstand i tabelltoer Levanger 2 i Rindalshuset.

I sesongens siste hjemmekamp viste vertene ingen nåde i starten av kampen, og gikk opp i ledelsen 4 - 0 før gjestene satte inn sitt første mål i det 13. spilleminutt. Levanger våknet sakte, men sikkert og ledet for første gang i kampen på stillingen 6 - 7.

Etter en målfattig førsteomgang kunne lagene gå til pause på stillingen 9 - 10.

Levanger kom best i gang etter hvilen, og scoret tre kjappe mål før Gro Anita Bolme reduserte med tre mål på rappen. Levanger ledet 15 - 12 åtte minutter ut i omgangen, men da startet Anja Søyseth målshowet. Hun satte tre baller i mål og utlignet til 15 - 15. Bortelaget svarte umiddelbart, og scoret kampens neste fire mål.

Dette var kampen Søyseth og Rindal ikke ville tape. To nye scoringer av den viktige playmakeren sørget for ny spenning i kampen. Seks minutter før slutt utlignet veteran Mona Bolme Nonstad til 20 - 20, og to minutter senere sørget samme spiller for at Rindal gikk opp i ledelsen for første gang etter pause. Timålsscorer Søyseth nektet å tape og banket inn to svært viktige mål når kampen skulle avgjøres.

Rindal kunne dermed slippe jubelen løs for en sterk seier 24 - 21 over topplaget fra Levanger.

Rindal klatret med dette to plasser på tabellen, og ligger nå på 7. plass av totalt 11 lag.

Tre kamper gjenstår for 3. divisjonslaget, og det skal være gode muligheter for å klatre ytterligere på tabellen. Førstkommende helg reiser Rindal nordover for å møte Rana/Bossmo&Ytteren og Sandnessjøen. Begge motstanderne ligger under Rindal på tabellen. Serien avsluttes med bortekamp mot Vikhammer 26. mars.

Kampfakta Rindal - Levanger 24 - 21 ( 9 - 10 )