Håndball 3. divisjon:

Malin Gåsvand Løset scoret totalt 12 mål i helgens kamper

Seier og tap på bortebane

Rindal kommer hjem med 2 poeng i bagasjen etter helgens langtur til Nordland fylke.

Etter torsdagens sterke seier mot Levanger 2, var det et godt håp om full pott i helgens kamper mot Rana/Bossmo&Yttern og Sandnessjøen, som begge ligger under Rindal på tabellen.

Det startet godt i lørdagens møte med Rana/Bossmo&Yttern. Kampen utviklet seg til å bli et målshow, og til pause ledet Rindal 23 - 17 - noe som like godt kunne vært et sluttresultat. Åtte minutter ut i andre omgang var hjemmelaget bare to mål bak på stillingen 24 - 26, men Rindal hadde mer å gå på. På stillingen 29 - 33 ble det bråstopp for vertene, mens Rindal satte inn ytterligere fem mål før kampen var slutt. Dermed endte kampen med timålsseier 29 - 39.

Malin Gåsvand Løset (bildet) ble toppscorer med 9 mål.

Jevnt mot Sandnessjøen

Før søndagens møte med Rindal, lå Sandnessjøen nest sist på tabellen. Rindal klarte ikke å følge opp gårsdagens prestasjon, og spilte jevnt med hjemmelaget gjennom hele kampen. Til pause var Sandnessjøen foran med to mål på stillingen 15 - 13.

Etter halvspilt andreomgang tok hjemmelaget timeout på stillingen 19 - 19. Sandnessjøen scoret tre kjappe mål etter peptalken, og ledet fortsatt med tre mål da 11 minutter gjenstod. Rindal reduserte to ganger, men hjemmelaget red stormen av og vant til slutt 22 - 21.

Rindal ligger på 5. plass på tabellen med 16 poeng. Avdelingen er svært jevn, så mye kan fortsatt skje. Kun fire poeng skiller Ranheim på nest sisteplass og Rindal på 5. plass. Kun én kamp gjenstår for Rindal - borte mot Vikhammer 26. mars.

Kampfakta Rana/Bossmo&Yttern - Rindal 29 - 39 ( 17 - 23 )