Håndballkamp
Fullt fokus i forsvar

Spilte andreomgangen uavgjort mot tabelltoer

Publisert

Tirsdag fikk Rindal besøk av tabelltoer Klæbu i Rindalshuset. Det var et innmari godt lag de ventet, så de var forberedt på en hard match. Det ble en kamp med veldig høyt tempo hvor gjestene dro fra i første omgang. Men rindalingene gav seg ikke av den grunn. De benyttet pausen godt og kom inn på banen og spilte en sterk andreomgang jevnt med gjestene.

Til pause stod det 11-22, og kampen endte 23-34. Det gikk fra at bortelaget fikk dobbelt så mange mål som hjemmelaget i førsteomgang, og at lagene fikk like mange mål i andreomgangen. Veldig godt spilt av rindalingene mot et av tabellens desidert beste lag.

Trener Jens Hove sier det var en kamp med et stort tempo, og at Klæbu rett og slett var for gode for dem. Rindal prøvde så godt de kunne, og det gikk veldig fort. På grunn av tempoet ble det mange tekniske feil på begge lagene. Klæbu taklet best at tempoet var så raskt, og fikk en fortjent seier.

Han var veldig fornøyd med innsatsen på spillerne for Rindal:

– Vi løftet oss og knekte koder. Alle sammen meldte seg på, unge og gamle. Vi gjorde så godt som vi kunne. Vi tapte mot et godt lag.

Treneren ønsker å trekke frem hjemmelagets imponerende gode keeper, Maren Halgunset,som hadde utrolig mange fine redninger som eneste keeper på laget. Et slik tempo og trøkk er mentalt slitsomt. Alikevel stod hun stordelen av kampen meget godt.