Damer med håndballdrakter. Fremste rekke står på kne, den andre rekken står bak dem i rekke.
Arkivbilde

Hjemmeseier i Rindalshuset

Publisert

Lørdag besøkte Aksla Rindalshuset. Etter vél halvspilt førsteomgang, ledet gjestene med seks mål, men hjemmelaget gav seg ikke. De bestemte seg for å la det briste eller bære, og gikk "all in".

Opphenting

Første omgang startet jevnt da Aksla besøkte Rindalshuset lørdag, men femten minutter ut i kampen stod det 3-7 til bortelaget. På et stort ti-minutt scoret bortelaget tre mål til mens Rindal fikk kun ett, og det stod da 4-10 på tavlen. Rindal hentet seg rikelig opp, og til pause stod det 8-11.

Fortsatte i samme driv

Som de avsluttet før pause, fortsatte hjemmelaget med samme iver og pågangsmot i andre omgang, og allerede etter vél to minutter imponerte Rindal med å utligne til 11-11.

Fra 13-12 fikk Aksla fem mål på under fem minutter med stillingen 13-17. Men rindalingene gav seg ikke og svarte med å score etter 10 sekunder med fire mål til på rappen, og gikk dermed i ledelse med 18-17.

Det ble uavgjort 18-18. Og fra Eiri scoret det 19. målet til hjemmelaget, ledet Rindal kampen helt til mål. Det ble en god tremålsseier over gjestene med resultatet Rindal - Aksla 25-22.

Artig kamp

Trener Jens Hove forteller at de justerte opp uti kampen, og spilte rettelig bra.

–Vi ble enige om at dette skulle vi snu, og at dette skulle vi få til. Det fikk briste eller bære.

Det var godt å ha to målvakter, og det var en bra kamp av alle. Det var en lagseier hvor alle gjorde jobben sin. Treneren skryter av 5-1-forsvaret som funka knallbra. Det var kjapt tempo, og motstanderen hadde fintesterke spillere som var sterke i kroppen.

–Det ble mye én mot én. Man må være sterk og tøff, og tørre å ta i, skryter Hove av spillerne.

Laget har vært uheldige med noen kamper nå, så denne seieren gjorde godt for både spillere og de som sitter og fører.

–Denne gangen bikket det vår vei, smiler Hove.

Rindal D3 stilte med Maren Halgunset, Ane Vasskog, Marit Ustad Hove, Hilde Søyseth, Anna Vattøy Solli, Maren Mikkelsen Karlsen, Milla Skjølsvold-Aasen, Gro Anita Bolme, Frida Møkkelgård, Guri Bolme Nonstad, Mina Halgunset, Eiri Henriksdotter Blekken og Anja Søyseth.