Rindal IL

Damer med håndballdrakter. Fremste rekke står på kne, den andre rekken står bak dem i rekke.

Harde tak i Rindalshuset

Da Rindal D3 fikk besøk av NTNUI 3 søndag, viste det seg å bli en målrik kamp. Rindals damene visste at gjestene hadde spilt seg opp veldig, så de var klare for kamp da dommerne satte i gang kampen. De hadde god kontroll i første omgang, men etter pausen ble det mer spenning enn vi hadde turt å håpe på.

Spillestaben

Søndag stilte Rindal D3 med Maren Halgunset, Maren Hansen Tallerås, Ane Vasskog, Marit Ustad Hove, Anna Vattøy Solli, Maren Mikkelsen Karlsen, Milla Skjølsvold-Aasen, Gro Anita Bolme, Frida Møkkelgård, Ine Løfald, Guri Bolme Nonstad, Mina Halgunset, Eiri Henriksdotter Blekken og Anja Søyseth.

God ledelse i første omgang

Rindalingene gikk sterkt ut. Gjestene fikk det første målet, men så fikk vertslaget inn hele fem mål på rad. Da Milla scoret i det niende spilleminuttet, ble stillingen hele 7-2 til hjemmelaget.

Vél 18 minutter ut i omgangen satte Guri ballen i mål og stillingen ble 11-8. Rindalslaget fikk tre mål til på rappen og økte ledelsen fra to til seks mål på vél 3,5 minutt.

Derfra og ut omgangen spilte de ganske jevnt, og til pause stod det 18-13.

Hard andreomgang

Men gjestene hadde ikke gitt opp kampen. De spilte ganske jevnt de første 17 minuttene. Rindal ledet ennå med fire mål.

De neste 5,5 minuttene viste seg å bli kritiske. De gikk fra 24-20 til 24-25.

Marit utlignet til 25-25 da det stod igjen vél seks minutter. Motspillerne fikk to mål til, mens Milla satte inn Rindal sitt siste mål.

Kampen ble blåst av med resultatet 26-27, og bortelaget tok en veldig knepen seier over hjemmelaget.

Fokuserer fremover

Det var en skikkelig bra førsteomgang der hele laget dro kollektivt sammen og hjalp hverandre. Trenerteamet ønsker å trekke frem keeper Maren for mange gode redninger under hele kampen.

–"Når oss e god, e oss god altså", smiler lagleder Lisbeth Evjen Halgunset.

–Men når det blir for utfordrende, blir det miss både fremover og bakover. Målet er å fortsette å trene som vi gjør og stå ut to hele omganger.

Halgunset forteller at D3 har hatt problemer med å takle andreomganger denne sesongen, og at de prøver å finne ut hvorfor. Det har vært flere kamper hvor de starter veldig bra, men så blir det utfordringer med å holde samme nivå etter pausen.

–Vi må bare fortsette å trene. Vi sturer ikke fordi. Vi er litt skuffet en tur, og så bretter vi opp ermene igjen, smiler Halgunset.

–Det var veldig gode dommere. De dømte så bra. Det var mye publikum, og det er veldig gøy at så mange kommer og heier på oss.

Det er et ungt damelag. 20. desember skal ungdommer fra 16-20 år ha J20-treningskamp mot Orkanger i Orklahallen.

–Det gleder vi oss til. Og Orkanger er gode!