Jelena Johnsen stenger snart dørene på Surnadal Blomster, og blir butikksjef for Hageland Surnadal.
Jelena Johnsen stenger snart dørene på Surnadal Blomster, og blir butikksjef for Hageland Surnadal.

Stenger butikken: – Samler kompetansen på én plass

Publisert

Etter nesten nøyaktig seks år med drift i lokalene i miljøgata i Surnadal, stenger Jelena Johnsen snart Surnadal Blomster. Den 1. august starter hun som butikksjef på Hageland Surnadal.

– Jeg åpnet her den 1. juli 2017, og etter seks år med drift av butikken kjenner jeg det er på tide å prøve noe nytt. Det blir mer ansvar og flere oppgaver i den nye jobben, men det er jo det som gjør det så gøy, smiler Johnsen.

Selv om Jelena synes det er vemodig å stenge dørene på det som har opptatt mesteparten av livet de siste seks årene, er det i grunn bare optimisme å spore hos den trivelige blomsterselgeren.

– Jeg er fornøyd med det jeg har gjort, fornøyd med kundene og fornøyd med tilbakemeldingene jeg har fått. Gode tilbakemeldinger gjør jobben verdifull.

En naturlig fortsettelse

Jelena har ingen planer om å slutte med hverken blomster, god service eller streben etter gode tilbakemeldinger. Hun understreker at hun fortsatt blir den samme Jelena også på Hageland.

– Kvalitet og service er viktig, og kundens tilbakemelding skal fortsatt være god. Jeg kommer til å savne butikken, men jeg gleder meg kjempemye til å begynne på Hageland og oppgavene som venter der. Jeg gleder meg til å utvikle meg videre.

Ifølge Jelena er to rene blomsterbutikker muligens i meste laget for en så liten plass. Det er stor konkurranse fra matbutikkene og kjedene, så nå ser hun fram til å samle ekspertkompetansen under ett tak.

– Jeg forsvinner jo ikke fra bygda, jeg bare flytter på meg. Nå samler vi kompetansen på én plass, så servicen skal bli enda bedre! Og så blir det bedre parkeringsplass, ler Johnsen.

Gavekort og stengesalg

– Alle som har gavekort i butikken må komme og bruke dem før jeg stenger, oppfordrer hun.

– Salget starter den 30. mai, og så vil det komme mer info senere om når siste dag blir.

Powered by Labrador CMS