Surnadal Golfpark:

En hvit bil står parkert ved ett grått skur
Surnadal Golfpark på Mo ved Kvanne

Et slag for kreft

Publisert Sist oppdatert

Søndag 11. juni inviterer Surnadal Golfklubb gamle og nye golfere til den tradisjonelle golfturneringen «Et slag mot kreft» på Surnadal Golfpark. Banen ligger idyllisk til på Mo gård ved Kvanne. Dette er en uhøytidelig, men likevel viktig turnering, som golfklubber over hele landet arrangerer i samarbeid med Kreftforeningen.

En grønn golfbane og blå himmel
Surnadal Golfpark

Spesielt for denne turneringen er at man kan gå sammen med folk man kjenner, man kan bare møte opp på Surnadal Golfpark, så ordner arrangør med oppsett av lag, og hvis man ønsker å spille på et spesielt lag, så blir øns-ket oppfylt. Man ønsker at nye uerfarne golfere kan komme, og håper også på at golfklubbens sponsorer kan møte opp og slå noen slag for dette gode formålet. Her kan man lære av eldre erfarne golfere og ha det koselig sam-men i en uhøytidelig turnering, altså en fin lavterskelturnering.

Grønn golfbane med fjell i bakgrunnen og blå himmel

Det skal minimum være 2 golfspillere per lag, som da altså skal spille sam-men med noen som aldri har spilt, eller som har spilt svært lite golf fra før. Alle lag bør ha med minst en nybegynner eller en helt fersk golfspiller. Tur-neringen passer for de som har tatt nybegynnerkurs de siste årene, men som liksom ikke har kommet riktig i gang ennå. Turneringen passer også for deg som bare er litt nysgjerrig på sporten, og kanskje har lyst til å prøve den.

Det skal spilles kun 9 hull i denne turneringen, og da med 3-5 spillere per lag. Her lanseres spesielle regler, der det er mulig å kjøpe seg «fri fra trøbbel»,

eller skaffe seg andre fordeler underveis i runden, og noen regler favoriserer nybegynnerne.

Møt opp en halv time før turneringen starter, og da senest kl. 10.30, så orga-niserer turneringsledelsen resten. Startkontingenten på kr. 100,- og alle spilleinntekter går uavkortet til en god sak! Velkommen til golf!

Powered by Labrador CMS