Jostein Væge
Jostein Væge

Væge kan bli årets influencer i kategorien Reise og friluftsliv

Publisert

For 10. året på rad skal landets beste influencere hedres i prisudelingen Vixen Awards. Finalen arrangeres på Gamle Logen i Oslo 22. oktober.

Juryen mottok hele 30 000 nominasjoner fra publikum, og nå er seminfinalistene klare. I den nye kategorien «Reise og friluftsliv» finner vi surnadalingen Jostein Væge. Med instagramkontoen «josteinv», inspirerer han sine 19200 følgere til å komme seg ut i naturen.

Nå er det opp til publikum å stemme sine favoritter videre til finalen i utvalgte kategorier frem til 30. september kl. 12:00. Man kan kun stemme én gang per person per kategori. Publikums stemmer teller 40 prosent mot juryens 60 prosent. Unntaket er Folkets favoritt som er publikumbestemt hele veien.

Finalistene offentliggjøres 8. oktober.

På nettsiden til Vixen kan vi lese at juryleder Astrid Valen-Utvik er svært fornøyd med den nye kategorien «Reise og friluftsliv».

- Spesielt gøy har det vært å se at vår nye kategori, «Reise og friluftsliv», har et høyt snittengasjement blant semifinalistene. Det er tydelig at de lager innhold som målgruppen deres liker. Nå blir det spennende å se hvem folk stemmer frem av semifinalistene - vi gleder oss til prosessen videre, sier Valen-Utvik.

Det er totalt 15 semifinalister i kategorien "Reise og friluftsliv".

Du kan stemme på din favoritt her