Pressemelding fra Kristiansund og Nordmøre Turistforening:

Innerdalen
Innerdalen

Norges femte mest søkte turistforenings­hytte ligger i Møre og Romsdal

UT.no har publisert den årlige oversikten over hvilke turistforeningshytter i Norge som er mest søkt på i turguiden UT.no. På femteplass finner vi KNT Innerdalshytta.

I skarp konkurranse med over 550 andre turistforeningshytter, så er det moro å se at en av hyttene som tilhører medlemmene i Kristiansund og Nordmøre Turistforening (KNT) kommer så langt opp på listen, sier daglig leder i KNT – Roar Halten.

Roar Halten
Roar Halten

- Jeg tror det er mange faktorer som gjør at Innerdalshytta er blant hyttene som mest folk søker etter. Ikke minst er det mange som har Innerdalen på lista over steder de har lyst til å besøke. Innerdalstårnet er nok et fjell flere har lyst å bestige, sier Halten.

Søker ny bestyrer

KNT er for tiden ute etter ny bestyrer som kan drifte Innerdalshytta i sommersesongen. – Dette kan være en enestående sjanse for en fjellentusiast å drive en av landets mest profilerte turistforeningshytter, sier Halten. Innerdalshytta har 80 senger fordelt på tre bygg i Innerdalen. Utenom sommersesong er hytta åpen for selvbetjent drift.

- Det er bare å ta kontakt for den som er interessert i å være med å drive Innerdalshytta, sier Roar Halten. Dette er ikke en sjanse som dukker opp ofte, og nå gjelder det å kaste seg på muligheten mens den er der, sier han.

Innderdalen
Innderdalen
Powered by Labrador CMS