Pressemelding:

Stig Olav Zahl-Jansen og Roar Halten.
Stig Olav Zahl-Jansen og Roar Halten.

Rekordmange fellesturer med KNT i 2022

Kristiansund og Nordmøre Turistforening (KNT) har aldri presentert så mange fellesturer som vi gjør i 2022, i årets utgave av Fellesturheftet.

Publisert

I år blir det alt fra enkle bynære turer, til mer krevende turer for den mer erfarne fjellfanten. Og alt der imellom selvsagt. Fellesturheftet 2022 er utvidet med flere sider, og turtilbudet har aldri vært mer variert enn i år. Det er rundt 50 turledere som gir av sin frivillige innsats for å dra med folk på tur.

Roar Halten med det nye fellesturheftet.
Roar Halten med det nye fellesturheftet.

Du kan laste ned Fellesturheftet som PDF på KNT sin hjemmeside.

Framsida på Fellesturheftet.
Framsida på Fellesturheftet.

Starter turene i helgen

Årets første tur er en topptur til Trolltind med KNT Fjellsport. Dette er en tur som allerede er fulltegnet med påmeldte, og turleder Sofie lover en knallopplevelse på ski.

Søndag er det en nærtur for kristiansunderne. Turleder Jens Halten skal på KNT sin løype Havstien på søndag klokka 11. Her er det fortsatt mye ledige plasser. Dette blir et fint startskudd i det nye året, og blir det andre arrangementet av over 100 i året som kommer.

Fellestur på havstien.
Fellestur på havstien.

KNT Fjellsport og Barnas Turlag gir økning i turer

Mye av forklaringen på den store økningen i antallet turer er etableringen av KNT Fjellsport, som kommer inn med mange fellesturer for de som søker litt mer spenning. KNT Barnas Turlag er også svært aktive og har aldri hatt så mange arrangementer som i 2022.

I flere 10-år har KNT lagt ned store ressurser på å få folk med på fellestur. Dette er et viktig bidrag for folkehelsa og vi synes det er kjekt å kunne være med å bidra til at mange for gode natur- og turopplevelser.

På nett

Alle turene ligger ute på KNT sine nettsider via nettsiden kntur.no.

KNT takker sin hovedsamarbeidspartner Sparebank1 Nordmøre som er blant de som gjør fellesturene mulig.

Kristiansund og Nordmøre Turistforening (KNT) er medlem av Trollheimsporten.

Powered by Labrador CMS