Kristiansund og Nordmøre Turistforening:

Astrid og Trygve Roaldset

Astrid og Trygve skal drive Innerdalshytta

Surnadalingene Astrid og Trygve Roaldset skal fra i år drive Innerdalshytta i Sunndal. Dette melder Kristiansund og Nordmøre Turistforening i en pressemelding:

Innerdalshytta ligger vakkert til i det som er kjent som Norges vakreste dal.

Trygve og Astrid ser fram til å overta som vertskap i den kjente hytta i Sunndal. De har lenge drømt om å få en mulighet som dette. – Å ta imot sultne fjellturister i disse vakre omgivelsene blir urolig flott, sier Roaldset-paret.

Åpner med betjening sankthansaften

Ilddåpen for det nye bestyrerparet blir sankthansaften. Da skal de ha full drift på hytta sommeren gjennom og til 31. august. Etter det står de klare for å ta imot bryllupsgjester, blåturer, bursdagsselskap og andre som ønsker å legge arrangementet sitt til den vakre dalen og Innerdalshytta.

Mellom betjent sesong er hytta åpen for selvbetjent overnatting.

Astrid og Trygve Roaldset er fra Surnadal, og tar nå veien over Bjøråskaret for å servere græt og bakkels, samt ta imot de mange tusen fotturistene som hvert år kommer opp i Innerdalen.

Godt humør og vinnende vesen

Daglig leder Roar Halten i KNT er svært takknemlig for at Roaldset-paret takket ja til å være bestyrere på Innerdalshytta.

- Dette blir veldig bra. Med sitt gode humør og vinnende vesen, så tror jeg paret blir tatt godt imot fra alle som besøker Innerdalshytta i sommer, sier Halten.

Avtalen mellom KNT og Astrid og Trygve Roaldset om drift av turistforeningshytta er på fem år, og varer fram til 2028.

Dette er Kristiansund og Nordmøre Turistforening (KNT)

KNT er en av landets eldste turistforeninger. Siden 1888 har foreningen sørget for at fjellturister har en plass å bo i fjellheimen, i tillegg til at de også har merka stier å følge. På Nordmøre og tilgrensende strøk har KNT 26 hytteanlegg – fordelt på ytre Nordmøre, Trollheimen og Sunndalsfjella og Dovrefjell. De fleste er selvbetjente, men fire av anleggene er betjente i sommersesongen. Dette er Vangshaugen, Aursjøhytta, Innerdalshytta og Todalshytta. KNT står også bak en av DNT sine SignaTUR, som er spesielt utvalgte kvalitetsturer. Fjordruta er med sine 13 hytter, 150 km løypenett og 12 dagers tur en av disse SignaTURene.

Powered by Labrador CMS