Pressemelding

<span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">Kolbjørn Heggdal, Sparebanken Møre, Linda Rafteseth Grimstad, Sparebanken Møre, Ola Fremo, Nordmøre og Romsdal Friluftsråd og Finn Tangen, Sparebanken Møre.</span>
Kolbjørn Heggdal, Sparebanken Møre, Linda Rafteseth Grimstad, Sparebanken Møre, Ola Fremo, Nordmøre og Romsdal Friluftsråd og Finn Tangen, Sparebanken Møre.

Stikk UT SAMMEN på tur!

Hva er Stikk UT! SAMMEN?

Stikk UT har blitt en stor suksess med over 1 million registreringer. Nå tar vi enda et steg og lanserer en funksjon for å kunne stikke ut SAMMEN.

Formålet med Stikk UT! SAMMEN er å få enda flere med på tur, men samtidig ta ned terskelen for de som enten ikke har noen å gå sammen med, eller som av ulike årsaker ikke kommer seg på de ordinære Stikk UT!-turene.

- Å være i en turgruppe SAMMEN er godt for kropp og sjel og kaffepausen kan være like viktig som selve turen. Turgruppene kan være fra to til flere som møtes for å gå på tur SAMMEN. Lengden på turene bestemmer dere selv. Det kan være nærtur der dere bor eller Stikk UT!-turer, forklarer leder for Nordmøre og Romsdal Friluftsråd Ola Fremo.

Sammen med Nivero og Sparebanken Møre blir det nå utviklet en tilleggsapplikasjon på Stikk UT!-appen for de som ønsker å ta med andre på tur, eller som leter etter noen å gå på tur sammen med.

- Vi har jo vært med på Stikk UT! både som sponsor og som bedriftsmedlem, og er imponert både over hvor populært dette har blitt, samt over måten Nordmøre og Romsdal Friluftsråd har utviklet dette konseptet i samarbeid med Sunnmøre Friluftsråd. Da forespørselen om å blir med på dette utvidede konseptet kom, brukte vi ikke lang tid på å bestemme oss for å bli med, sier banksjef Finn Tangen.

Fakta om Stikk UT! SAMMEN

Friluftsrådene ønsker å få enda flere ut på tur SAMMEN! I den nye Stikk UT-appen kommer snart en funksjon for å gå på tur SAMMEN. Alle vil kunne ta i bruk Stikk UT! SAMMEN i appen ved å ta initiativ til en tur som er åpen for andre, melde seg på en tur eller lage en tur som er privat med egne inviterte.

ALLE kan bli med på Stikk UT! SAMMEN. Med midler fra Sparebanken Møre og Statsforvalteren kan appen (og SAMMEN) brukes av alle helt gratis, for å gå SAMMEN dit du selv ønsker å legge turer.

Tilbudet kan brukes av alle frivillige lag, turgrupper, velforeninger, dugnader og kommunale tilbud.

Stikk UT! SAMMEN startet som ett senior-prosjekt i regi av friluftsrådet med midler fra Statsforvalteren i Møre og Romsdal.

Sparebanken Møre er Friluftsrådets faste støttespiller i arbeidet med Stikk UT og støtten på 550 000,- blir brukt til å videreutvikle dette tilbudet.

Tilbudet har som målsetning at flere av oss inviterer til tur SAMMEN og at dette skaper turglede for mange som setter pris på det sosiale med å være på tur.