ØSIL i klassen venner/bedrift kan juble for seier i superfinalen

ØSIL til topps på Syltøran

Surnadal IL tar opp suksessen fra i fjor med Surnadalsmesterskap i straffespark. I år ble det også rom for engasjerte tilskuere.

Publisert

Lørdag ettermiddag var det mange som hadde møtt opp på Syltøran for å prøve seg i straffesparkkonkurransen. Mellom 60-70 publikummere hadde vært innom for å se konkurransen i det varme sommerværet. Flere lag fra klasse venner/bedrift og klasse åpen/aktiv var påmeldte og klare for å yte sitt beste i kampen om seieren.

Etter flere spennende runder med praktscoringer og kjemperedninger, var det ØSIL med Trond Ivar Fiske Pedersen, Kristian Nerland, Bjarte Rindal og Jo Bjørnar Fiske som vant klassen venner/bedrift. Godfoten FK kom på 2. plass og Krysset BK på 3. plass. Jentene i Godfoten FK ble samtidig vinnere av gavekort på Hammerstuene som en ekstra premie for blant annet godt humør og suveren innsats.

I klassen åpen/aktiv var det til slutt Farlig Tversover BK med Edvard Bolme Fjerstad, Martin Bolme Fjerstad, Eirik Vang Aas, Lars Gjøra og Vegard Dønnem som tok 1. plassen. Damærne 2.0 kom på en 2. plass og Uggedals Helter på en 3. plass.

I superfinalen mellom vinnerne av de to klassene, møttes ØSIL og Farlig Tversover BK, der ØSIL til slutt stakk av med vinnertrofeet.

Uggedals Helter tok 3. plass i klassen åpen/aktiv
Mattis Fiske var en av målvaktene under mesterskapet
Det takkes for kampen etter finalen i åpen/aktiv mellom Farlig Tversover BK og Damærne 2.0.
Under premieutdelingen for klasse venner/familie. Godfoten FK i blått.
Fornøyde vinnere av superfinalen
Powered by Labrador CMS