Arkivbilde fra 2018

Surnadal tapte lokaloppgjøret

Publisert

Det var knyttet stor spenning til oppgjøret mellom Surnadal og Sunndal i herrenes 4. divisjon. Sunndal har hatt et godt tak på Surnadal, og har vunnet alle oppgjørene siden 2016.

Det var Surnadal som kom best i gang på Sande stadion, og kampen var bare fire minutter gammel da kaptein Vegar Brøske satte inn 1 - 0 til gjestene.

Sunndal svarte raskt, og Oliver Lie utlignet til 1 - 1 i det 7. spilleminutt. Flere mål ble det ikke før pause.

Surnadal startet også andreomgangen best, men det var Sunndal som gikk opp i ledelsen 2 - 1 i det 58. spilleminutt. Målscorer var Oskar Sandvik.

Vegard Gjul sørget for balanse i regnskapet da han utlignet til 2 - 2 i det 83. spilleminutt. I noen hektiske sluttminutter hadde Surnadal muligheten til å gå opp i ledelsen, men mot spillets gang var det hjemmelagets Markus Hammerbekk Lewis som satte ballen i mål minuttet før full tid.

Dermed kunne Sunndal nok en gang juble over seier i lokaloppgjøret mot Surnadal.

Sunndal klatret med dette forbi Surnadal på tabellen. Når fire kamper gjenstår ligger Sunndal på 4. plass med 13 poeng, ett poeng mer enn Surnadal på plassen bak. Tomrefjord leder avdelingen med sine 19 poeng.