Sondre Næss Bolme scorer Rindal IL sitt andre mål mot Orkanger IF

Tar ferie på tabelltopp!

Rindal IL sitt herrelag i 5.divisjon slo Orkanger IF 5-1 på Rinnvollen

Publisert

Hardt og tøft lokaloppgjør.

Omkring 150 tilskuere var møtt frem for å se Rindal IL spille vårsesongens siste kamp mot Orkanger IF på en flott Rinnvollen gressmatte. Det ble aldri noen velspilt kamp, men Rindal IL dro iland en velfortjent 5-1 seier som gjør at de nå kan ta sommerferie på tabelltopp.

Det var Orkanger IF som fikk den første målsjansen etter 5 minutter, men Anders Grytbakk i Rindal ILs mål fikk slått det lave skuddet til hjørnespark.

Are Aune gir Rindal IL ledelsen 1-0

Etter 9 minutter tok Rindal IL ledelsen 1-0 etter en scoring av Are Aune. Orkanger IF har noen frispark i god posisjon utover i omgangen, men klarer ikke å sette ballen i mål. Så etter 37 minutter vender Sondre Næss Bolme av to mann og setter ballen utagbart forbi Ola Johan Konstad i Orkanger sitt mål.
Så blir det ny spenning i kampen da Orkanger IF reduserer til 2-1 etter en heading av Sander Halvorsen etter 44 minutter, men spenningen varer ikke lenge. Minuttet etter legger Martin Bolme Fjerstad på til 3-1 etter pasning fra Sondre Næss Bolme.

Martin Bolme Fjerstad legger på til 3-1 for Rindal etter 44 minutter.

Andre omgang fortsetter som første, med tett og hardt spill.
Men det er Rindal Il som skaper sjansene, og etter 50 minutter Rindal IL går de opp til 4-1 etter scoring av Daniel Hagen Eide som snapper ballen på 40 meter, går alene og setter ballen forbi keeper.

Rindal IL Scorer
Daniel Hagen Eide legger på til 4-1

I pausen har Rindal IL satt inn på Roy Bolme, som er nær ved å score flere ganger, før han etter 65 minutter setter et definitivt punktum for kampen med en perle av en scoring i det lengste hjørnet.

Fortjent seier

Til tross for at banespillet nok har vært bedre, tok Rindal Il en velfortjent seier over Orkanger IF på Rinnvollen. De kontrollerte kampen i andre omgang, og Orkanger If hadde i realiteten bare en målsjanse etter pause. Dommertrioen, ledet av Gisle Røhmen, hadde ingen lettdømt kamp, og måtte dele ut 8 gule kort, fire til hvert av lagene.

Ferie på tabelltopp

Rindal Il tar ferie på tabelltopp med 27 poeng, og selv om Tiller 2 skulle slå Utleira lørdag, og komme opp på samme poengsum, har Rindal betydelig bedre målforskjell.
Å ta sommerferie på toppen av tabellen hadde vi nok ikke forventet da sesongen startet, sier trener Lars Ole Heggem. Vi er mer vant til å være i utfordrerposisjon.
Men vi har en bred og godt trent stall, så vi kan gjøre flere bytter under kampen og likevel ha samme kvalitet ute på banen. Nå skal vi ta sommerferie og trene godt frem til vi møter KIL/Hemne i første seriekamp i høstsesongen 18.august, avslutter Heggem.

4 fornøyde målscorere. Fra venstre Martin Bolme Fjerstad, Daniel Hagen Eide, Are Aune og Sondre Næss Bolme. Roy Bolme scoret det femte.