Rindal slo Selbu med 9 mål på Rinnvollen

Lørdag spilte Rindal sitt A-lag hjemmekamp mot Selbu. Mange tilskuere møtte opp på Rinnvollen, til tross for grått og kaldt vær med noen regndråper i lufta.

Det ble en begivehetsrik første omgang, med hele åtte mål til hjemmelaget. Først et selvmål fra Selbu allerede etter 4 minutter. Så kom det scoringer på løpende bånd, av Martin Bolme Fjerstad, Geir Bævre, Edvard Bolme Fjerstad, to mål av Torstein Heggem, ett av Daniel Hagen Eide, og så enda ei scoring av Martin Bolme Fjerstad helt på slutten av første omgang.

I andre omgang skjedde det mindre. Det ble ikke flere scoringer før Roy Bolme fikk sendt ballen i mål i kampens 90. minutt. Kampen endte dermed 9-0.

Rindal IL Fotball har referaft fra kampen på sin facebookside.