En av Rindal IL sine mange sjanser i 2.omgang.

Malvik/Hommelvik stakk av med poengene

Et effektivt Malvik/Hommelvik tok alle 3 poengene da de møtte Rindal IL på Rinnvollen fredag kveld.

Publisert

Det ble ny spenning i tabell-toppen i 5.divisjon herrer etter at Malvik/Hommelvik slo Rindal Il 1-3 på Rinnvollen fredag kveld. De cirka 150 fremmøtte tilskuerne fikk se en til dels fartsrik og underholdende kamp mellom to av topplagene i 5.divisjon. Det var et tent Malvik/Hommelvik som tok initiativet fra starten av på Rinnvollen, og allerede etter 2.minutter tar de ledelsen etter en heading fra Elias Tøndel. Utover i omgangen kommer Rindal IL mer og mer med i kampen, og hadde flere gode sjanser til å utligne, mens Malvik /Hommelvik kun var på noen sjeldne visitter ved Rindal IL sitt mål. Etter spill og sjanser hadde det ikke vært ufortjent om det hadde stått 1-1, eller sågar om Rindal Il hadde ledet til pause på Rinnvollen.

Fartsfylt og underholdende da Rindal IL tok i mot Malvik/Hommelvik på Rinnvollen

2.omgang startet som den første sluttet, med et press fra Rindal IL mot Malvik/Hommelvik sitt mål, og etter 62 minutter får Roy Bolme ballen på hjørnet av 16 meteren, vender og setter ballen utagbart i mål. Etter utligningsmålet jevnet kampen seg noe ut, men fortsatt med et lite overtak til Rindal IL. Så, etter 78 minutter går Malvik/Hommelvik opp i ledelsen, da Jacob Stordahl setter ballen utagbart i mål nede ved stolpen. Malvik/Hommelvik var uhyre effektive, og gikk opp til 1-3 i det 90. spilleminutt, da Elias Tøndel scoret sitt andre mål for dagen, denne gangen med et velplassert skudd i krysset. Noe som også ble sluttresultatet.

Etter fredagens kamper står Rindal IL og Tiller 2 likt med 30 poeng, men Rindal IL er fortsatt på topp i avdelingen med bedre målforskjell og en kamp mindre spilt. Malvik IL ligger på 4.plass med 25 poeng.

Allerede på mandag tar Rindal IL imot NTNUI 2, før de på lørdag 2.9 tar imot tabelltoer Tiller 2, begge på eget gress.