Rindal IL J17 vant i Hessa cup

Lagbilde av et jublende jentelag i fotball med pokal og medaljer rundt halsen.
Jubel etter seieren i Hessacup. Første rekke f.v. Rachel, Guri, Margrete, Maria, Synne, Stine og Jenny. Andre rekke f.v. Uma, Frida, Elise, Ine, Milla, Linnea og Tomine.

– En fenomenal gjeng!

Forrige helg deltok Rindal IL J17 i Hessa cup i Ålesund, der de gikk helt til topps i sin klasse. I semifinalen sto det 2-2 etter ordinær tid, og Rindal vant straffekonk etter ekstraomganger. I finalen vant de 3-0 over Hessa.

Trenerne Ronny Aasen og Ronny Møkkelgård sier at det var en veldig fin og godt organisert cup i Ålesund. Det er 15 spillere på J17-laget, og 14 av dem var med i cupen. Ei var hjemme på grunn av sykdom.

– Jentene er aktive og flinke til å møte opp både på treninger og kamper. Det er en fenomenal gjeng, sier trenerne.

I høst har en del av spillerne begynt på videregående. Noen er på Orkanger og noen i Trondheim. Noen jobber også på kveldstid, og noen spiller håndball på J15 og noen på D3, og noen går håndballdommerkurs. Det gir utfordringer med tanke på trening, men laget har treninger på fredagskvelder og søndagskvelder, slik at flest mulig kan delta. Et par spillere fra J14 er med på treningene en gang i uka. De kan steppe inn hvis det er knapt med spillere.

I vårsesongen kom laget på andreplass i serien. Da spilte de 9'er. I høstsesongen spiller de 11'er. Så langt har de spilt to seriekamper, mot Tiller2 og Astor2, og det var jevnt, men det endte med seier i begge kampene.

Et fotballag med unge jenter på en fotballbane.
Forberedelser til kamp.

Disse er med på laget: Synne Dalsegg Løseth, Stine Kvendset, Tomine Halgunset Røen, Jenny Grøtan, Elise Bolme, Linnea Møkkelgård, Frida Møkkelgård, Rachel Gulla Løfaldli, Guri Bolme Nonstad, Ine Løfald, Maria Svinsås, Milla Skjølsvold-Aasen, Margrete Halgunset, Uma Børset Bekken og Jessica Landsem-Røen.

Lagbilde av en jublende jentelag i fotball.
Jubel etter seieren i semifinalen i Ålesund.
Powered by Labrador CMS