Turstigruppa i Rindal IL melder:

Fjelltrimmen starter med 41 turmål

Søndag 15. mai er alt klart til å starte årets Fjelltrimmen.

2021 var første året det var mulig å registrere turene sine med mobilen gjennom Trimpoeng-appen. Det ble tydeligvis satt pris på av mange, og vi viderefører dette også i årets Fjelltrimmen. Ellers, blir det en del forandringer som vil bli lagt merke til. Den største er nok at en 20 år gammel tradisjon nå blir avsluttet, i og med at vi går bort fra Fjellkruset, og fjorårets jubileumskrus ble det siste i sitt slag.

Isteden blir alle som betaler deltakeravgift med i trekkingen av 4 pengepremier, den største på kr 5000 og 3 på kr 1500. Appen er gratis for de som deltar, men ikke for oss som arrangør. Derfor oppfordrer vi alle som deltar i Fjelltrimmen til å betale deltakeravgiften, og gjennom det støtte det arbeidet vi gjør, med gapahuker, klopping og merking av stier, Haraldhøtta, Tirsdagsturen, Fjelltrimmen og flere andre gjøremål, men alle er velkommen til delta, betalende eller ikke. Det viktigste for oss er å få flest mulig ut på tur, og gjennom det en bedre folkehelse.

Vi starter opp trimmen med 41 turmål, men flere vil komme til i løpet av sesongen. Oppfordrer alle til å komme med ønsker om dere har et favorittmål som dere vil dele med flere. Vi har prøvd å få til en variert meny å velge fra, både når det gjelder geografi, lengde og krav til utholdenhet. Noen av dere vil sikkert savne turmål som Gardfjellet og Slumpan, men på grunn av den store anleggstrafikken i området har vi valgt å «spare» disse turmålene inntil videre. Disse kommer helt sikkert tilbake en gang, for det er to fine turmål i et flott område.

En annen nyskapning av året er «Småtrolltur for barn». Dette er et eget opplegg for barn opp til 10 år. Målet er å få barn til å besøke de barnevennlige turmålene våre. Oppstarten blir litt senere i år, og registreringskort blir å finne på nettsida vår www.turstigruppa.no fra 1. juni.

Ytterligere informasjon om Fjelltrimmen 2022 finner dere også her.

Trimpoeng-appen finner du også på google play eller app store.

Ønsker alle sammen et riktig godt turår!

Turstigruppa i Rindal IL.

Powered by Labrador CMS