Pressemelding fra El- Watch:

Heid Snekvik
Heid Snekvik

Heid Snekvik går fra Talgø til stilling som markedssjef i El-Watch

Som ledd i vår vekststrategi og offensive satsning er vi glade for å meddele at Heid Snekvik nå ansettes i en nyopprettet stilling som markedssjef / CMO i El-Watch. Heid kommer fra stilling som marketingsjef i Talgø, og vil hos oss bli ansvarlig for markedsføring og kommunikasjon, samt bli en del av lederteamet i selskapet med arbeidssted Rindal.

El-Watch AS er et selskap som er verdensledende innen robuste IoT-sensorer som brukes i smelteverk, meieri, sagbruk, fiskeoppdrett, ventilasjonsanlegg, vannverk, lastebiler, el-skap, kraftstasjoner, landbruket og mye mer. De senere årene er det investert mye tid og mange millioner kroner i utviklingen av El-Watch sitt trådløse sensorsystem «Neuron». Neuron ble lansert i 2019 og har det siste året fått sitt store gjennombrudd, og vi setter nå ytterligere kraft bak å gjøre produktet kjent.

Heid Snekvik kommer fra stilling som marketingsjef i Talgø-konsernet der hun har hatt ansvaret for å bygge merkevarene Talgø og MøreRoyal. Talgø har i perioden Heid har jobbet der opplevd stor vekst, der solid markedsføring og økt synlighet har vært en av de vesentlige suksessfaktorene. Gjennom strategisk merkevarebygging over tid i blant annet byggevare-hus, digitale plattformer, messer, samt TV-programmer som «Eventyrlig Oppussing» med Halvor Bakke, har Heid og hennes avdeling bidratt til at både proff- og forbrukermarked i byggevarebransjen har valgt Talgø og signaturproduktet MøreRoyal i store og små byggeprosjekter i stadig økende grad.

Heid har tidligere ledet reklamebyrået Amfi Kreativ AS, som hun bygget opp fra 1 til 22 ansatte i perioden 2005-2010. Hun har også erfaring fra en rekke styreverv, bl.a. i Surnadal Sparebank og Kristiansund Ballklubb.

«Vi gleder oss enormt til å få Heid Snekvik på laget som Chief Marketing Officer i El-Watch. Heid har lang erfaring med merkevarebygging og ledelse. Hun har det vi trenger for å synliggjøre El-Watch for fremtidige kunder, partnere, ansatte og investorer. Det er gledelig for oss at stadig flere høyt kvalifiserte og attraktive arbeidstakere finner veien til El-Watch og har tro på det vi er i ferd med å bygge.», sier daglig leder / CEO Ingar Fredriksen.

«Jeg har hatt fantastiske år i Talgø, og er takknemlig for alt jeg har fått med meg fra 11 gode år i selskapet. Nå går jeg ydmykt til en oppgave som virkelig trigger meg i El-Watch, der jeg sammen med et godt team får muligheten til å bygge nok et lokalt produkt med stort potensiale både nasjonalt og internasjonalt. En offensiv ledelse, styre og eiere som virkelig har ambisiøse mål, og dyktige ansatte med høy kompetanse var avgjørende for meg for å takke ja til stillingen. Selskapet sitter med gullegget i hånda, og gir meg stor tro på at vi sammen skal skape en ny fartsfylt reise de kommende årene. Jeg håper og tror El-Watch kan dra nytte av min erfaring og kompetanse i denne fasen av bedriftens utvikling, og gleder meg virkelig til å komme i gang », sier påtroppende CMO Heid Snekvik.

Heid Snekvik starter i jobben 1.februar 2022.

Fakta om El-Watch AS:

- Etablert i 2002

- 15 ansatte

- Hovedkontor i Rindal, avdelingskontor i Trondheim

- Ledende innen trådløs sensorteknologi

- Utvikler og leverandør av det trådløse sensorsystemet Neuron

El- Watch i Rindal sentrum
El- Watch i Rindal sentrum
Powered by Labrador CMS