Fra venstre: Stig Morten Gjørsvik (Byggmakker), Stein Egil Aakvik og Lars Kristian Todal (Sveen Auto), Ståle Sæterbø (Trollheimen Treningssenter), Iver Magne Nes, Magnus Stormyr og Ove Øye (Eiksenteret), Per Øyen, Rickard Larsson og Håvard Negård (Rørservice)

Samarbeider om Vårdager i Røtet

Publisert

Første helga etter påske, nærmere bestemt fredag 22. og lørdag 23. april, inviterer en rekke Surnadalsbedrifter med base i Røtet industriområde til Vårdager. Det blir et arrangement i vårens tegn, og det blir tilbud og utstillinger av alt de kan levere til Ola Nordmann for våren og sommeren. Bedriftene som samarbeider om arrangementet er Eiksenteret, Trollheimen Treningssenter, Sveen Auto, Rørservice, Byggmakker og Hageland.

Eiksenteret har hatt sine vårtreff i alle år ifølge butikkleder Iver Magne Nes; det var først i 2019 at det ble samarbeidet om et felles arrangement. – Og så planla vi arrangement i 2020, men det ble som kjent ikke noe av, sier Ståle Sæterbø.

Det var i tillegg et arrangement på høsten i fjor, men både i omfang og som et resultat av smittevern ble ikke det et arrangement som kan måle seg med det som nå står på trappene.
– Det er artig og veldig positivt at vi nå kan få arrangere dette på den skalaen vi ønsker oss igjen, sier Lars Kristian Todal, som også takker Eiksenteret for at de og de andre fikk bli med på opplegget.
– Og så er det artig at vi som bedrifter i et voksende industriområde kan ha dette samarbeidet, skyter Sæterbø inn.

Som arrangement blir Vårdager i Røtet spredt rundt omkring blant bedriftene, men felles for alle er at de kan friste med gode tilbud.

Eiksenteret vil sammen med leverandører stille ut maskinvarer.
– Og så blir det fokus på mange butikkvarer som robotklippere, plenklippere og andre vårrelaterte ting. Det blir også servering av rømmegrøt. Og så får vi besøk av noen ivrige karer fra Eidet som driver litt med skruing og flikking på veterantraktorer, så det vil bli stilt ut noen eksemplarer av veterantraktorer.

Logo for arrangementet

– På lørdagen blir det også barneridning. Da kommer Silje Husby fra Stall Åsbø. Og så blir det naturligvis prøvekjøring av traktorer, sier Iver Magne Nes.

– Rørservice vil vise frem det meste innen rør, inkludert rehabilitering av gamle rør, installasjoner, industri og så har vi egen mann på varmepumper. Det blir nok vist frem varmtvannsberedere, og ellers blir det mange gode tilbud, slår Per Øyen fast.

Trollheimen Treningssenter vil i grunn ha åpen uke, men daglig leder Ståle Sæterbø presiserer at inn mot selve arrangementet blir det åpne dager med betjening og gode tilbud, både på artikler og abonnement.
– Vi serverer ikke rømmegrøt, konstaterer Sæterbø.

Den som er fysen på litt grillmat kan ta turen til Sveen Auto.
– Det blir demokjøring av nye biler og selvfølgelig gode tilbud på både nye og brukte biler. Og så blir det i tillegg til tradisjonell grillmat også servert grillet fiskemat fra Norsk Kvalitetsmat. Og så har vi litt is til ungene, sier daglig leder Lars Kristian Todal.

– Og så må vi ikke glemme at det blir bilutstilling av flotte klassikere ved en gjeng entusiaster.

Også butikksjef Stig Morten Gjørsvik i Byggmakker vil gi gode tilbud på alt som har med vår å gjøre.
– Vi skal helt sikkert finne frem artikler på butikk og lager som vi skal prøve å tilby til ordentlig gode priser, kall det gjerne et slags ryddesalg i tillegg til tilbudene på ting som material, gressklippere, robotklippere og så videre.

Ida Bochkon og Malin Sveen fra Hageland rakk bare å bli tatt bilde av, men tjuvstarter til gjengjeld arrangementet torsdag 21. april

Representantene fra Hageland rakk dessverre ikke pressemøtet, men Gjørsvik, som er nærmeste nabo, dristet seg til å tippe på at Hageland vil ha gode tilbud på hagemøbler og alt annet de har i butikk.

– REKO-ringen kommer også, og de vil ha stand foran Byggmakker og Hageland, sånn som i fjor høst, sier Gjørsvik

Til slutt kunne samarbeidsbedriftene reklamere for slags rebusløp der premien blir en iPad. Men gjengen holder foreløpig rebuskortene tett til brystet…

Dato for Vårdager i Røtet er altså 21-23 april. Nevnte vi at det blir gode tilbud?

Powered by Labrador CMS