Syngende menn

Sangglede og fullt hus på bedehuset

Publisert Sist oppdatert

Sangkvelden som Normisjon arrangerte på Eidet bedehus fredag 20/10, ble til glede og oppmuntring for oss som var til stede. Folk fra hele distriktet var møtt fram, og langveisfarende gjester kom også for å synge og spille for oss og med oss.

Møteleder Einy Rendal Elgsæther minte oss om at vi i en tid med krig og uro trenger å samles for å lovsynge Gud og søke trøst hos han som sa til Maria: «Jeg er oppstandelsen og livet. Den som tror på meg, skal leve om han enn dør» (Joh 11,25).

Fra Melhus kom Per Otto Lilleberg og Jan Gravås, og vi ble velsigna av deres sang og spill og gode vitnesbyrd. Organist Bjørn Vevang gleda oss nok en gang med sitt friske piano-akkompengnement, og Svein Volle gav oss fin og sterk solosang og leda oss i allsangen. Gave til misjonsarbeidet hørte også med.

Mens høstblada falt av trærne utafor bedehusveggene, tok Sverre Hatle høststemninga innom veggene da han las både egne og andres høstdikt. Vi har en tradisjon på sangkveldene på bedehuset, og det er at alle mennene stiller opp og synger for full hals. Denne kvelden valgte de sangen «O store Gud Takk, store Gud!». Kjøkkengjengen bidro til at kvelden fikk sin gode avslutning med bevertning og god prat rundt borda. Takk for en fin kveld!

Syngende menn
Powered by Labrador CMS