Sju personer oppstilt for fotografen.
Her er noen av dem som bidrog for å få til en trivelig fest.

Nyttårsfest på Eidet bedehus

Publisert Sist oppdatert

Lørdag var det duket for Normisjonens nyttårsfest på Eidet bedehus. En parkeringsplass full av biler vitnet om at folk hadde våget seg ut på tross av det kalde været. Svein Dalen ledet festen, og åpnet med å fortelle litt om Kristi åpenbaringsdag som blir feiret denne helga, og han minnet oss også om de Hellige tre konger. Det var pynta med trearma lys, som nettopp skulle minne om de tre vise menn (eller kongene) fra Østerland.

En mann som spiller piano, og en som står ved siden av.
Svein Volle sang og Bjørn Vevang trakterte pianoet.

Landsstyreleder Hallgeir Sandberg fra Melhus var kveldens taler, og han hadde temaet «Fra krybben til korset». Dette gikk også som en tråd gjennom mye av programmet ellers. Svein Volle bidrog med vakre julesanger både fra Danmark, Sverige og Norge. Vi var dessuten så heldige å ha Bjørn Vevang som akkompagnatør både til solisten og fellessangen.

Karen Oddny og Sigfred Gravvold deltok også med sang. Spesielt var det at Karen Oddny sang, leste og fortalte om nyttårsbønnen de brukte hjemme på Åsbøen hver nyttårsaften, fra eldre tider, men også da hun vokste opp.

Sverre Hatle delte tanker og leste gode dikt av kona Randi Skrøvseth Hatle og Ingebjørg Kasin Sandsdalen.

Før vi fikk misjoninformasjon ved Solberg, bl.a. om den spente situasjonen i Mali, var det trivelig kaffepause med mye god mat. En fin kveld på Eidet bedehus!

Powered by Labrador CMS