Kirsten Marie Nordvik (18) og Inga Dalsegg åpner felles utstilling i påska.
Kirsten Marie Nordvik (18) og Inga Dalsegg åpner felles utstilling i påska.

Påskeutstillinga er klar!

Dalalåven Atelier åpner årets påskeutstilling onsdag 5. april. For andre året på rad inviterer Inga Dalsegg tidligere kunstelever til en felles kunstutstilling. Resultatet blir en spennende blanding av alle slags teknikker og sjangre, rett og slett noe for en hver smak og lommebok.

Unge talenter

Fjorårets utstilling var en kjempesuksess, og det var tydelig at publikum satte pris på kombinasjonen av unge talenter og Dalseggs egne verk. -Jeg vil så gjerne gi unge talenter en mulighet. Det er så mange talenter lokalt her, og det er viktig at de får vise seg frem, sier Inga Dalsegg. Hun har tydelig et brennende engasjement for unge kunstnerspirer. -Jeg utfordret Kirsten Marie Nordvik, fordi jeg visste at hun hadde en del på lur. Hun svarte beskjedent at hun kanskje kunne stille med ca 10 bilder, men nå har hun levert 30 bidrag til utstillinga! Det er kjempestas, sier Dalsegg. Nordvik driver mye med kunst på fritida, og siste tegning ble ferdig i dag morges, forteller 18-åringen med et smil.

Inga Dalsegg i Dalalåven atelier.
Inga Dalsegg håper publikum vil la seg inspirere av årets påskeutstilling.

Noe for en hver

Årets utstilling har ikke noe spesifikt tema eller uttrykk. Her kan se alt fra linotrykk, oljemaling og akryl, og motivene strekker seg fra det abstrakte, til landskap og portretter av mennesker og dyr. - Det gjør det jo veldig artig for publikum, alle kan finne en skatt her. Og alt er til salgs, tilføyer Dalsegg. - Det blir spennende å se responsen!

Kom innom

Dalalåven Atelier holder åpen to dager i påskeuka, onsdag kl 12-18 og lørdag kl 11-16. -Håper folk tar turen innom når de skal innom Rindal på handletur i påska, oppfordrer Dalsegg. Hun forteller at dette blir siste mulighet for å besøke atelieret på en stund: Hun skal nemlig gjennom en stor operasjon, og det er uvisst når hun vil være tilbake i jobb. Nettbutikken vil holde åpen.

Kunstprodukter
Både kunstprodukter og bilder til salgs i alle prisklasser.
Håndtrykte kattebilder, alle er unike.
Håndtrykte kattebilder, alle er unike.
Kopper, serveringsbrett og små trykte bilder.
Trykte produkter i begrenset opplag.
Powered by Labrador CMS