ANNONSE:

Påskeutstilling med Idun og Inga

Publisert

Onsdag åpner Påskeutstilling med Idun og Inga her på Dalalåven Atelier. Både Idun og jeg er spent og vi gleder oss. Med påskeværet vi har hatt så langt må vel en innendørs kunstopplevelse være perfekt påskekos!
Opphenging av bildene er i gang, så her er noen små glimt!Her er det litt av alt, både drømmende eventyrstemning, svart humor og livets nedturer for å nevne noe.

Jeg var Iduns kunstlærer på Kulturskolen frem til hunvar 16 år, og jeg har fulgt kunsten hennes via Instagram siden da. For noen år siden kjøpte jeg en av tegningene hun la ut der, jeg synes hun har en fantastisk strek og jeg måtte bare ha den! Fra å handle kunst av henne er det vel ikke lange veien å gå til å invitere henne til å ha utstilling her sammen med meg! Jeg ønsker at flere skal få muligheten til å se kunsten hennes. Så slik gikk det til at jeg arrangerer påskeutstilling på Dalalåven for første gang. Jeg håper mange vil ta turen. Vi har åpent onsdag og lørdag (påskeaften) denne uka. 3 Venner ha også åpent disse dagene, så dette er en ypperlig mulighet til å få med seg en kunstutstilling og kafekos i gangavstand frammi gara!

Powered by Labrador CMS