Inviterer til reåpning av Bunnpris Rindal

Butikkeierne Randi Holte og Kjellfrid Buseth Holte gleder seg til reåpning av butikken.
Butikkeierne Randi Holte og Kjellfrid Buseth Holte gleder seg til reåpning av butikken.

– Nå blir det andre boller på Sunna!

Publisert

De siste månedene har det foregått omfattende ombygging og modernisering hos Bunnpris på Sunna i Rindal. Nå er arbeidet straks ferdig, og fredag 9. desember inviteres kundene til reåpning med snorklipping, marsipankake og ekstra gode tilbud.

Kjellfrid Buseth Holte og Randi Holte har drevet Bunnpris-butikken siden 2018, og helt siden den gangen har de hatt et ønske om å bygge om butikken. I fjor fikk de kjøpe butikkbygget av Norgesgruppen, og da kunne de realisere planene om å bygge på og bygge om lokalene til en større og mer moderne butikk.

– Vi ville forandre ganske mye. Nå har vi fått gjøre det på vår måte og fått det slik vi vil ha det, sier Randi Holte.

Større og mer praktisk

De forteller at første steg var å bygge på lageret. Så ble veggen inn til lageret flyttet, slik at butikklokalet ble større. Mange av kundene har bemerket at butikken ser mye større ut, selv om det i realiteten ikke er så veldig mange ekstra kvadratmeter.

Hele lokalet har blitt mer praktisk og oversiktlig, både for kundene og for de ansatte. Kjøl og frys har blitt mye mer energibesparende, med eget kjølerom og nye frysere.

Fullverdig blomsterbutikk

I tillegg til dagligvarer satser de på blomster, og blomsterkroken er modernisert. Kjellfrid Buseth Holte er gartner, så dette er hennes fagområde. Blomsterkroken har blitt en fullverdig blomsterbutikk, som leverer dekorasjoner og blomster til begravelser på bestilling.

Andre boller, rett fra ovnen

En annen nyhet er at de skal begynne å steke brødvarer i butikken. Serien med brød og småbakst kalles "Rett fra ovnen", og den er utviklet for Bunnpris-kjeden.

Nå blir det altså rykende ferske bakervarer å få kjøpt i butikken, ikke bare om morgenen, men også av og til på dagtid. Det blir gjærbakst i mange varianter, som brød, bagetter, rundstykker, boller, kanelsnurrer, croissanter og wienerbrød. Man vil nok ikke få kjøpt alle sortene hver dag, det blir mest sannsynlig litt variasjon i brødhylla.

Randi og Kjellfrid vil benytte anledningen til å skryte av alle de flinke håndverkerne som har vært med på prosjektet, de ansatte, og ikke minst kundene som har vært tålmodige gjennom hele byggeperioden. De har fått mange positive tilbakemeldinger, så de har inntrykk av at folk setter pris på at det blir en "ny" butikk.

Feirer reåpninga med kake og og gode tilbud

Fredag åpner de hovedinngangen igjen, med et nytt og mer romslig inngangsparti. Det blir snorklipping, julegrana blir tent, og i den forbindelse blir en liten overraskelse til barna som kommer innom. De kan friste med marsipankake og kaffe, og kanskje noen smakebiter av småbakst rett fra ovnen. Det blir ekstra gode tilbud i butikken, både på fredag og i helga, og det blir søndagsåpent både denne helga og neste helg.

---

Annonse:

Reåpning av Bunnpris Rindal fredag 9. desember kl 12.

Alle husstandene i området skal ha fått denne brosjyren i posten denne uka.
Alle husstandene i området skal ha fått denne brosjyren i posten denne uka.
Fredag åpner hovedinngangen igjen, med nytt og større inngangsparti.
Fredag åpner hovedinngangen igjen, med nytt og større inngangsparti.
Powered by Labrador CMS