ANNONSE:

Urfe-kjøtt fra Bele Jostua

Bele Jostua tilbyr et stort utvalg av beitebasert urfe-kjøtt av den gamle kurasen sidet trønder og nordlandsfe.

Dyra har gått på beite på Bela-fjellet og ivaretatt kulturlandskapet hele sommerhalvåret. Alle dyr som det blir tilbudt stykningsdeler av har opplevd to fine sommersesonger i utmarka. De gamle rasene er generelt mindre av vekst enn de moderne, noe som gjenspeiler seg i stykningsdelene. Tilveksten til denne rasen går sakte og kjøttet er kjent for å være smaksrikt og mørt.

Dyra får kun mineralnæring som tilskuddsfor; vi benytter ikke kraftfor i kjøttproduksjonen vår.

Utlevering/henting etter avtale.
Helga Bele tlf. 40476087

Bruno
Bruno

Prisliste:

  • Indrefilet av ung okse kr. 535,- pr.kg. (Vakuumert ca.1,3-1,5 kg.)
  • Ytrefilet av ung okse kr. 460,-pr. kg. (Vakuumert ca.400-900 gram)
  • Entrecote av ung okse kr.440,- pr.kg. (Vakuumert ca. 600-900 gram).
  • Mørbrad av ung okse kr. 400,- pr.kg. (Vakuumert ca.400-1000 gram)
  • Flatbiff av ung okse kr. 340,- pr.kg. (Vakuumert ca. 600-1000 gram)
  • Grytekjøtt av ung okse kr. 255,-pr. kg. (Vakuumert ca. 1000-1250 gram)
  • Høgrygg uten bein av ung okse kr. 250,- pr.kg. (Vakuumert ca.500-1000 gram.)
  • Surra steik av ung okse kr. 295, -pr.kg. (Vakuumert ca. 1,0-2 kg)
  • Middagspølse av urfe-kjøtt, 4 pakning kr.180,-
    Pølsene er ca. 200 g. hver, og uten allergener

Innhold: Storfekjøtt, svinespekk, salt, pepper, hvit muskat, ingefær, vann, paprika, løk, hvitløk, pøkulus (gjør så kjøttet beholder sin rødfarge. Innhold: dextrose, antioksidant, sodium ascorbate E 301), potetmel, konserveringsmiddel (E250)

  • Håndstekte kjøttkaker av urfe, 9 stk, ca. 710 g. kr. 195,-

Innhold: urfekjøtt, spekk, salt, pepper, løk, muskat, ingefær, potetmel og vann.

  • Hamburgere 4 pk. a. 150 gram. Kr.180,-

Innhold: storfekjøtt, storfefett, salt og grov pepper.

  • Kjøttdeig: kr. 170,-pr.kg. (Selges i pølser på 1 kg.)

Varene blir levert frosset.

Nortura sitt anlegg i Malvik har ansvar for slaktinga. Halsan Kjøtt på Levanger skjærer ned og vakuumpakker. De lager også pølser, kjøttkaker og hamburgere, som er fri for allergener.

Selger: Helga Bele, Øvre Belevegen 68, 6644 Bæverfjord

Powered by Labrador CMS