ANNONSE:

Sommertilbud på Atleta

Forebygg både muskelsvinn og solbrenthet ved å ta pause fra solstrålene hos oss! Hvis du tar deg noen kjappe styrketreningsøkter i tillegg til at du nyter solstråler, is og bading i sommerferien din, blir det også mye lettere å komme tilbake til hverdagsrutinene etter sommeren👌🏼

- Er du ikke medlem hos oss, men ønsker å benytte deg av vårt treningssenter i sommer, har vi et supert tilbud til deg; Du kan kjøpe en måned om gangen for 360 kr pr mnd. Dette gjelder kun i månedene juni, juli og august. Ønsker du å kjøpe en uke om gangen, gjelder prisen for ukes drop- in på 280,- pr uke.

- Har du ikke et personlig adgangskort hos oss fra før, må du kjøpe et for 50 kr. - Gå inn på vår hjemmeside www.atleta.no, trykk deg inn på «Sommertilbud» og følg instruksjonene der.

- Vårt topp moderne klimaanlegg sørger for at du får trent i en behagelig temperatur, samt at vi har masse kalde forfriskninger til salgs i kiosken som enkelt betales med Vipps eller i kortterminalen.

- Sørg for at du følger oss på både Instagram og Facebook for å få med deg de nyeste oppdateringene. Velkommen skal du være!🌟

Powered by Labrador CMS