ANNONSE:

Lyst på et dypdykk i yoga og pust?

Yoga in the Fjords i samarbeid med Atleta treningssenter ønsker deg velkommen til en yoga helgeworkshop! Perfekt for både nybegynnere og de som praktiserer yoga hjemme! Velg mellom å delta én eller begge dager.

Dag 1: Pusteworkshop – Pust & Parasympatikus.
Tid: lørdag 15. juni kl. 10.00-12.00 

Denne workshopen er perfekt for de som er nysgjerrige på, eller ny til, pusteteknikker som et verktøy for meditasjon og selvutvikling, og som ønsker å utforske pustens kraft og dele opplevelsen i en gruppesetting. Dette er en deilig, meditativ klasse designet for å aktivere det parasympatiske nervesystemet ditt, og lede deg inn i dyp avslapning. Ved hjelp av musikk og guidet meditasjon vil denne timen invitere til å åpne opp og gi slipp. I denne workshopen vil vi gå igjennom noe teori, men mesteparten av timen vil gå med på å praktisere åndedrettet. Vi vil holde pusten i kortere perioder, samt øke pustefrekvensen til tider igjennom timen, så det er ikke anbefalt for gravide å delta med mindre de har konsultert lege før deltakelse. Det samme gjelder personer med alvorlige respiratoriske lidelser, hjertesykdommer og/eller høyt blodtrykk. 

- Det blir lunsj på Cafe Somti etter workshopen for de som ønsker å bli med på sosialt samvær. Lunsj er ikke inkludert i prisen. 

Dag 2: Yogaworkshop – Teori & Praksis
Tid: Søndag 16. juni kl. 18.00-20.00 

Dykk dypere inn i yogaens verden med to timer dedikert til både teori og praksis. Lær å utføre stillinger på en trygg måte, forstå grunnleggende yoga-filosofi, og opplev hvordan pusteteknikker i kombinasjon med bevegelse kan påvirke din fysiske og mentale helse. Roe sinnet og åpne hjertet sammen med Yoga in the Fjords og Atleta. Åpent for alle, uansett nivå! Vi avslutter timen med en guidet meditasjon.

Pris: kr. 450 per dag, eller kr. 800 for begge dager. Maks 12 deltakere. Først til mølla! Påmeldingsfrist fredag 7. juni. Tid: Lørdag 15. juni kl. 10.00-12.00, og søndag 16. juni kl. 18.00-20.00 Sted: Atleta Treningssenter i Surnadal

Påmelding sendes til post@atleta.no. Ønsker du å bli med på felles lunsj på Cafe Somti på lørdag, må du skrive dette i eposten.

Obs! Bindende påmelding etter påmeldingsfristen er utgått. No show-gebyr vil forekomme. Arrangementet krever minimum seks påmeldte for at det skal gjennomføres.

Velkommen!

Atleta treningssenter og Yoga in the Fjords

Powered by Labrador CMS